Η Παρί το 2016 θέλει πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ζλάταν τον Οκτώβριο γίνεται 34 ετών και η Παρί Σεν Ζερμέν του προσφέρει διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του. Ετσι, οι Γάλλοι σκέφτονται ήδη την ζωή μετά τον Ιμπραϊμοβιτς.

Η Μίλαν μετά την πώληση του 48% στον Ταυλανδό επιχειρηματία και την επένδυση που θέλουν να γίνει, στοχεύουν στην επιστροφή του Σουηδού σέντερ φορ. Του δίνουν πολλά λεφτά, ο ίδιος θέλει να παίξει πάλι στο Καμπιονάτο και μένει να τα βρούν οι Ιταλοί με τους Γάλλους.

Στην Πάρι πάντως ήδη ετοιμάζουν «χτύπημα» μεγατόνων για το 2016. Αυτό αποκαλύπτει στο φύλλο της Τετάρτης η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», αναλύοντας το σχέδιο των Παριζιάνων για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό το καλοκαίρι η Παρί δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση του Πορτογάλου σταρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω του οικονομικού fair play. Σε έναν χρόνο όμως τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, καθώς λήγει το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η μεταγραφή θα είναι πιο εφικτή.

Τονίζεται δε, ότι η Παρί είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες στον κόσμο που μπορούν να… αντέξουν το συμβόλαιο του Κριστιάνο, που κυμαίνεται στα 18 εκατ. ευρώ ετησίως. Εξάλλου, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έχει ήδη επαφές με τον εκπρόσωπο του Πορτογάλου, Χόρχε Μέντες, για άλλες δουλειές και το ντιλ μπορεί να κλείσει πιο εύκολα…