Η Μαριάννα, η Γιάννα και οι φήμες για Alpha

Στο προσκήνιο επανέρχονται τα σενάρια σχετικά με ισχυρά επιχειρηματικά ονόματα που θα επιθυμούσαν να αναδειχτούν σε συμπαίκτες του Δημήτρη Κοντομηνά στη νέα πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί στην ελληνική τηλεόραση μετά το πέρας της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Το πρώτο όνομα που «έπαιξε» δυνατά το προηγούμενο διάστημα και πλέον μπαίνει εκ νέου στην εξίσωση, είναι αυτό της Μαριάννας Λάτση, που είχε συζητήσει με τον Δημήτρη Κοντομηνά την πιθανότητα να επενδύσει στο κανάλι της Κάντζας.
Πέραν της Μ. Λάτση, οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία ουδέποτε εγκατέλειψε την ιδέα να αποκτήσει έρεισμα στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ σύμφωνα με την εν λόγω φημολογία είχε εξετάσει σοβαρά στο παρελθόν και την περίπτωση του ALPHA.
Το ερώτημα που τίθεται, πλέον, είναι αν οι σκέψεις των δύο κυριών περί τηλεόρασης θα μεταφραστούν σε συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά τους και φυσικά αν θα καταστεί εφικτό να βρεθεί κοινή συνισταμένη με τον Δημήτρη Κοντομηνά.
πηγή: Secret / Παραπολιτικά