ΗΠΑ: Νεογνό αγκαλιάζει το δίδυμο αδελφάκι του πριν εκείνο πεθάνει από σπάνια νόσο

«Οι καρδιές μας γέμισαν θλίψη το πρωί όταν το αγοράκι μας πήγε να βρει τον Ιησού Χριστό», έγραψε η οικογένεια στο facebook σε μια σελίδα που φτιάχτηκε για παιδιά. «Έφυγε ήσυχα και ξέρουμε ότι δεν υποφέρει πια»

Ένα από τα δίδυμα αγοράκια 11 ημερών των οποίων η πρώτη φωτογραφία τους μαζί αγκαλιά έγινε viral στο διαδίκτυο άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας σπάνιων διαταραχών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο Hawk Buchmeyer γεννήθηκε με διαφραγματική κήλη, μια τρύπα στο διάφραγμα που επιτρέπει στα όργανα του μωρού να φτάσουν στο στήθος. Σύμφωνα με το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης, μόνο ένα στα 2.500 παιδιά γεννιέται σε αυτή την κατάσταση.

«Οι καρδιές μας γέμισαν θλίψη το πρωί όταν το αγοράκι μας πήγε να βρει τον Ιησού Χριστό», έγραψε η οικογένεια στο facebook σε μια σελίδα που φτιάχτηκε για παιδιά. «Έφυγε ήσυχα και ξέρουμε ότι δεν υποφέρει πια».

Τα δίδυμα γεννήθηκαν τον Άυγουστο σε ένα κομητειακό νοσοκομείο, όμως σύντομα χρειάστηκε πολλές επεμβάσεις και μπήκε σε αναπνευστήρα στο νοσοκομείο UF Health Shands Children’s. Ένα βράδυ, ο αδερφός του Hawk, Mason, έπρεπε να ηρεμήσει. Μια νοσοκόμα πρότεινε στη μητέρα τους να βάλει τα δύο αδέρφια να ξαπλώσουν μαζί.

«Τον βάλαμε στο κρεβάτι του Hawk και ξαφνικά όταν ο Mason τον ένιωσε δίπλα του, άπλωσε το χέρι του, τον αγκάλιασε και άρχισε να χαμογελά. Και οι δυο τους ήξεραν ότι είχαν ο ένας τον άλλον».

Την φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο την 1η Σεπτέμβρη έχουν δει 5,6 εκατ. άνθρωποι και έχει μέχρι τώρα 100.000 likes και 24.000 κοινοποιήσεις.