Ευαίσθητος μόνο στα άλλα γήπεδα και στην Τούμπα σκληρό… αντράκι;

Ο Ιβιτς ήταν λαλίστατος στο Καραϊσκάκη και ήθελε να διακοπεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για τα καπνογόνα που είχαν ανάψει οι ΓΑΥΡΟΙ! Προσέξτε, χωρίς να έχει πέσει το παραμικρό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τώρα, θα μας πει τίποτα για την φωτοβολίδα που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο; Συγκεκριμένα, στο 79’ οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν από τη «θύρα 4» φωτοβολίδα με πιστόλι ευθείας βολής!

Γι’ αυτά θα πει τίποτα ο Ιβιτς; Για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του στην αρχή της αναμέτρησης θα μας πει τίποτα ο Σέρβος; Γιατί, μόλις είδε την φωτοβολίδα να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο δεν σηκώθηκε να φύγει από το γήπεδο; Είναι ευαίσθητος μόνο στα άλλα γήπεδα και στην Τούμπα είναι σκληρό… αντράκι;

Κάποιοι έγραφαν για «μπανανία» στο Καραϊσκάκη και άλλα τέτοια γραφικά. Τώρα, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι αυτό που γίνεται στην Τούμπα δεν έχει προηγούμενο. Φωτοβολίδες, που πέφτουν ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο, δεκάδες καπνογόνα που ανάβουν με την είσοδο των ομάδων και πολλές ακόμα… ομορφιές.

Άντε ρε Ιβιτς. Βγες και μίλα να δούμε πόσο… αντράκι είσαι…

Δείτε τις φωτογραφίες με τη φωτοβολίδα: