Επιλογές και επισημάνσεις για Παίκτες και Traders του ελληνικού χρηματιστηρίου (11/10)

!ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Το 757 και το 746 είναι τα δύο βασικά βραχυπρόθεσμα επίπεδα μας. Το intraday ειναι Long με το stop στο 744 σε κλείσιμο ώρας. Μία διάσπαση του 757 μπορεί να μας φέρει στο 773 επίπεδο. Θυμίζουμε πως σε ημερήσιο είμαστε short με το stop πλέον να βρίσκεται στις 762 μονάδες σε κλεισιμο ημέρας

 …………………….

!ΔΕΗ: Τρία σερί ΠΛΗΝ για την μετοχή και έξι πτωτικές στις τελευταίες οκτώ. Μπορεί το ημερήσιο “stop” στο “short” να κατέβηκε στα 1,9800 ευρώ, όμως χθες -έστω οριακά- ο τίτλος έχασε και την στήριξη των 1,8900 ευρώ. Πιθανόν να αναζητήσει στήριξη στο πρόσφατο χαμηλό του, μετά την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ, στα 1,7500 ευρώ.

!VIOHALCO: Τέσσερα ΠΛΗΝ στη σειρά για την μετοχή της η οποία έχασε την πρώτη στήριξη στα 3,0800 ευρώ με την επόμενη στο ψυχολογικό όριο των 3,0000 ευρώ. Πρώτη, σημαντική, αντίσταση πάντα αυτή στα 3,2000 ευρώ.

!ΕΛΠΕ: Τρεις ΜΕΙΟΝ και μία σταθερή συνεδρίαση στις τελευταίες τέσσερις με τα 7,3800 να είναι το “STOP” στο “short”, σε ημερήσιο κλείσιμο και τα 7,5100 – 7,6800 ευρώ επόμενη αντίσταση. Όσο  παραμένει χαμηλότερα των 7,1500 ευρώ, δεν μπορεί να αποκλειστεί μία κίνηση προς τα 6,9000 ευρώ.

!ΔΤΡ: Long, με STOP το 736 και ισχυρή στήριξη το 770. Στόχος οι 848 μονάδες.

…………………………

!ΕΥΡΩΒ: Stop 07780. BLUE=LOΝG RED=SHORT

…………………..
!ΕΤΕ: Στα 0,3010 ευρώ το stop στο ημερήσιο short…
…………………….

 

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2017/09/blog-post_36.html#more

!ΕΥΡΩΒ : ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ

Η μετοχή μετά την οριοθέτηση του μεγάλου καναλιού Ρ1-Ρ2, κινείται οριζόντια έχοντας δημιουργήσει ένα συμμετρικό τρίγωνο, η ανοδική ή καθοδική διαφυγή από το οποίο, θα δώσει κίνηση με έντονα χαρακτηριστικά.

Ο όγκος συναλλαγών,αναμένεται να αυξηθεί σε τέτοια περίπτωση και όσον αφορά το long σενάριο, ο στόχος είναι το επίπεδο της Κ1  στα 0,81 € ,επίπεδο στο οποίο κινείται και ο εκμο 50 ημ ( 0,817 ).

Στο αρνητικό σενάριο, η διαφυγή θα δώσει ελάχιστο στόχο στα 0,666€ σημαντική στήριξη και κατόπιν στα 0,6160 της W.

Παραμένει ισχυρή αντίσταση η περιοριστική άνω πλευρά του καναλιού, οι δε ταλαντωτές κινούνται σε ουδέτερο έδαφος. Ο βραχυπρόθεσμος ΜΑCD 9 έχει δώσει σήμα αγοράς.

…………………

<Twitter: @StefanosDPoulis // email: [email protected]>

……………………..

……………………

 

  • ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.

* ,