Επίκειται νέα ποινική δίωξη κατά διοίκησης ελληνικής τράπεζας για δάνεια που χορήγησε | Mikrometoxos.gr

Επίκειται νέα ποινική δίωξη κατά διοίκησης ελληνικής τράπεζας για δάνεια που χορήγησε

20.07.2016 01:39
Με αυτή την λογική ΠΟΤΕ μία τράπεζα θα δανείσει την πραγματική οικονομία.
.
Νέα ποινική δίωξη κατά διοίκησης ελληνικής τράπεζας για δάνεια που χορήγησε σε εκδοτικό όμιλο επίκειται σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες.
.
Αν και εφόσον η ποινική δίωξη ασκηθεί – οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες – τότε θα δρομολογηθούν άλλες εξελίξεις που θα φθάσουν έως και στο σημείο του… Αν θα μπορεί η διοίκηση αυτή να παραμείνει.
____
Η πολιτική των διώξεων θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτη κατά των ελλήνων τραπεζιτών καθώς ενώ όλοι γνωρίζουν ότι οι διοικήσεις δεν μπορούν να καταδικαστούν γιατί  κινούνται εντός των τραπεζικών πλαισίων και κανόνων…
Δεν μπορεί κάθε φορά που ένας επιχειρηματίας χρεοκοπεί οι διοικήσεις να στοχοποιούνται με ποινικές διώξεις. Με αυτή την λογική ΠΟΤΕ  μία τράπεζα θα δανείσει την πραγματική οικονομία.

Υποσημείωση

Αν και εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία που μεταδίδουμε θα είναι πολύ αρνητική εξέλιξη για την διοίκηση που διαχρονικά έχει επιδείξει και αποδείξει ήθος, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια. Αν ασκηθεί ποινική δίωξη….θα δρομολογηθούν διοικητικές αλλαγές.

www.bankingnews.gr

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014