Εξελίξεις στον ΠΑΟ: Η συντριβή στο ΣΕΦ έφερε παραίτηση Πεδουλάκη

Τελικά η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό είχε μεγάλες παρενέργειες, καθώς εδώ και λίγη ώρα ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες, ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΚΑΕ όπου προέκυψαν διαφωνίες (οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με το ντέρμπι, αλλά με την στελέχωση του προπονητικού τιμ) με τον κ. Πεδουλάκη να υποβάλλει την παραίτηση του και τους διοικούντες να την κάνουν αποδεκτή.

Οι λόγοι της παραίτησης

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο «Άρτζι» δεν δέχθηκε να προστεθεί στο προπονητικό τιμ κόουτς από το NBA, ο οποίος θα ειδικεύεται στο επιθετικό πλάνο της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι οι δύο πλευρές, υπήρχε όρος που έλεγε πως η διοίκηση έχει το δικαίωμα να φέρει Αμερικανό προπονητή με τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Την Τρίτη τέθηκε εκ νέου στο τραπέζι το θέμα, ο Πεδουλάκης δεν το δέχθηκε και κάπως έτσι ήρθε η παραίτηση, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να βγαίνει πλέον στην αγορά για αντικαταστάτη, ο οποίος αναμένεται να είναι ξένος.