Εξήντα ετών έγινε η Ευρωπαϊκή Ένωση…

Εξήντα ετών έγινε η Ευρωπαϊκή Ένωση….και το  Σάββατο γιορτάζει την επέτειο της στην Ρώμη παρουσία όλων των ηγετών της προκειμένου  να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. 
 
Τρόμος ξανά στην Ευρώπη …με την  οργάνωση Ισλαμικό Κράτος να αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε χθες το απόγευμα έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο.
 
Σχέδιο δράσης ώστε οι καταναλωτές να αποκτήσουν περισσότερες επιλογές και καλύτερη πρόσβαση σε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες σε ολόκληρη την ΕΕ ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Κίνα.. θα πρέπει να γνωρίζουν ότι την περαιτέρω χαλάρωση των περιορισμών για τις ξένες επενδύσεις προανήγγειλε το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας
Απογοητευτικά νέα …καθώς τέσσερις στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα (ποσοστό 40,3%) θεωρούν αρκετά και πολύ πιθανό ότι θα κλείσουν σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος που παρουσιάστηκε σήμερα.  
Προσοχή όσοι έχετε ανασφάλιστο όχημα…στα μέσα Μαϊου θα ξεκινήσει η διαδικασία για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων, όπως ανέφερε στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.
 
Ξανά στο ELA.. στην αύξηση του ανώτατου ορίου του μηχανισμού Έκτακτης Ενίσχυσης σε Ρευστότητα (ELA) κατά 400 εκατ. Ευρώ προς τις ελληνικές τράπεζες προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.