Ελβετία: Έξι τραυματίες από επίθεση σε τρένο-Άγνωστο το κίνητρο της επίθεσης

Έξι τραυματίες με τραύματα από μαχαίρι και εγκαύματα, μετά από επίθεση που εξαπέλυσε άνδρας σε τρένο στην Ελβετία χθες, σύμφωνα με την αστυνομία του Σεν Γκάλεν, στα βορειοανατολικά της χώρας.

Εκπρόσωπος της ελβετικής αστυνομίας δήλωσε ότι δεν είναι γνωστό το κίνητρο της επίθεσης και ότι δεν αποκλείει να ήταν «έγκλημα πάθους».

Ο ίδιος εκπρόσωπος είπε επίσης ότι η πιθανότητα να επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια είναι «πολύ, πολύ παρατραβηγμένη».

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος φέρεται να είναι 27χρονος Ελβετός σύμφωνα με το BBC.

Βάσει των πληροφοριών, ο 27χρονος έριξε εύφλεκτο υγρό στο τρένο και έβαλε φωτιά.

Η επίθεση διαπράχθηκε περίπου στις 2:20 μ.μ. τοπική ώρα (15:20 ώρα Ελλάδας) το Σάββατο, σε τρένο το οποίο ταξίδευε από το Μπουχ στο Ζένβαλντ στο καντόνι Σεν Γκάλεν, ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας. Δεκάδες επιβάτες βρίσκονταν μέσα στο τρένο εκείνη τη στιγμή.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ένα παιδί έξι ετών, δύο άνδρες, ηλικίας 17 και 50 ετών, και τρεις γυναίκες, 17, 34 και 43 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία.