Εκστρατεία του Αλέξη Τσίπρα υπέρ του «Οχι»

Σύντομη μεν, αλλά έντονη, κινητοποίηση υπέρ του όχι στις προτάσεις των πιστωτών, αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ηγηθεί προσωπικά της εκστρατείας ενόψει του δημοψηφίσματος της επόμενης Κυριακής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,  ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλίες στο Λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και στην περιφέρεια όπου αναμένεται να μιλήσει σε συγκεντρώσεις.

Ο κατ αρχήν σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, αλλά το πρωί στις δέκα θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία, προκειμένου να προγραμματίσει την εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ίσως  μεθαύριο αναμένεται να συνεδριάσει  και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα κληθεί το σύνολο των οργανωμένων μελών και των κομματικών στελεχών να δώσει τη μάχη υπέρ του όχι.

Σημειώνεται ότι με το διάγγελμά του ο κ. Τσίπρας  πήρε αρνητική θέση στις προτάσεις των πιστωτών ενώ  διατύπωσε έντονες επικρίσεις κατά την Θεσμών  κάνοντας λόγο για τελεσίγραφα, ενώ σημείωσε και την αρνητική επίπτωση που θα είχαν για την ελληνική κοινωνία οι προτάσεις αυτές