Ειρήσθω εν παρόδω και ατάκτως ερριμμένα…

Η μεγαλοπρεπής είσοδος για τον νεκρό ήρωα της Αμφίπολης: Νέα στοιχεία και ταυτίσεις της ανασκαφικής ομάδας αποτυπώνουν μια εικόνα εντυπωσιακή για το αρχιτεκτονικό σύνολο, που προκαλούσε δέος στα υστεροκλασικά χρόνια
Η δίστυλος εν παραστάσι είσοδος. Με γκρίζο, όσα μαρμάρινα τμήματά της έχουν ταυτιστεί: ακρωτήρια από τη στέγη, το ιωνικό γείσο, κομμάτι επιστυλίου, ένα επίκρανο, τμήματα από τις παραστάδες και από το μαρμάρινο περιθύρωμα. Στο αέτωμα υπάρχουν έξεργα γλυπτά και συμφυή με το τύμπανο. Νέα κομμάτια του πολύπλοκου – και έμφορτου αμφισβητήσεων – παζλ που συνθέτει την ανασκαφή στην Αμφίπολη έρχονται να προσδώσουν μία ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα του λόφου Καστά.(Μπίτσικα Παναγιώτα – tovima.gr)

_____

H AΠΟΨΗ: Μόνον ως θετικό νέο μπορεί να εκληφθούν οι σημαντικές επενδύσεις που ολοκληρώνονται αυτήν την περίοδο στον τουρισμό. Η Ελλάδα έχει σημαντικές προοπτικές σε αυτόν τον τομέα, που μπορεί να γίνει η βαριά βιομηχανία της χώρας. Τα μεγάλα έργα υποδομής, το Ελληνικό και η αναμόρφωση του αθηναϊκού παραλιακού μετώπου μπορούν, μαζί με τις σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις, να ανεβάσουν τη χώρα στην κορυφή του παγκόσμιου τουρισμού. Αλλωστε, στόχος πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σεζόν και οι ποιοτικοί επισκέπτες, όχι τα ρεκόρ αφίξεων που από μόνα τους δεν λένε τίποτα. (Έντυπη K)

_____

Ούτε οι σύντροφοί του… Απόδειξη του πόσο συμπαθούν οι σύντροφοί του τον Νίκο Παππά, εκλεκτό του Αλ. Τσίπρα, είναι οι ψήφοι που πήρε στην ανάδειξη των νέων μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Σε σύνολο 150 ψήφων, έλαβε 38(!!)…. (Ο ΒΗΜΑτοδότης)

_____

  • Συμμετείχες σε κυβέρνηση Καραμανλή;
  • Έκανες το δικό σου αγώνα για να χρεοκοπήσει η χώρα;
  • Στείλε μας τώρα το βιογραφικό σου και μια κρατική θέση σε περιμένει.
  • Υ.Γ. Επέλεξαν τον Πολύδωρα επειδή αρνήθηκαν ο Ρουσόπουλος και ο Λιάπης.
  • (Από το Fb του Επαμ. Χαλδ.)

_____

Aπίστευτος ‘Αδωνις

Ενσωματωμένη εικόνα 1

_____

Όταν είσαι λαοπρόβλητος, δεν φοβάσαι αν έρθει κοντά σου ο λαός να σου σφίξει το χέρι…

Ενσωματωμένη εικόνα 1

_______

 

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Κλέβεις Τράπεζα, δινεις τα λεφτά σε φτωχούς, συλλαμβάνεσαι ορθώς, πας φυλακή.

  • Κλέβεις Ταμείο με τις συντάξεις 12.000.000 Ελλήνων
  • Δίνεις τα λεφτά στη DeutscheBank
  • Το λες PSI
  • Σου δίνουν ασυλία μαζί με απόφαση του ΣτΕ και είσαι κύριος….

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ τον Βαγγέλη ακόμα να μας κουνιέται…

_____

Ενσωματωμένη εικόνα 1

______