«Εικονική η μεταβίβαση από τον Γιαννακόπουλο»…

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΑ

Ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί πως κατέθεσε έγγραφα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που αποδεικνύουν πως η πρόσφατη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν εικονική, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες προσθέτουν μάλιστα, πως η αναφορά τους κοινοποιήθηκε και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή καλώντας της Αρχές να λάβουν μέτρα ώστε να νε μπει οριστικό τέλος στη «φαρσοκωμωδία», όπως την αποκαλούν, που έχει μοναδικό στόχο την εξασφάλιση ατιμωρισίας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έγγραφα και λοιπά στοιχεία που αποδεικνύουν την πασίδηλη εικονικότητα της πρόσφατης μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Με την αναφορά μας, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, αναμένεται η άμεση παρέμβαση της ΕΕΑ, έτσι ώστε να ανακληθεί η άδεια μεταβίβασης των μετοχών και να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται τους τελευταίους μήνες ενώπιον όλου του φίλαθλου κόσμου, αθλητών, παραγόντων, δικαιοδοτικών οργάνων και φορέων της Πολιτείας.

Πράξεις καταστρατήγησης των νόμων, που δεν έχουν άλλο σκοπό παρά την εξασφάλιση ασυλίας και ατιμωρησίας μέσω εικονικών μεταβιβάσεων και επιστράτευσης παρένθετων προσώπων, δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές σε κανένα κράτος δικαίου».

Print Friendly, PDF & Email