Εθισμένη ως το κόκκαλο γέννησε σε internet cafe και συνέχισε να παίζει!

Πόσοι έχουμε αφιερώσει ώρες, μέρες, μήνες από τη ζωή μας σε ίντερνετ καφέ για να παίξουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια.

Αυτό που έκανε όμως μια 24χρονη έγκυος στην Κίνα δεν έχει προηγούμενο. Όντας εθισμένη στο ίντερνετ και τα διαδικτυακά παιχνίδια για να μην… χάσει δευτερόλεπτο από το αγαπημένο της παιχνίδι και να μην «κρεμάσει» τους συμπαίκτες της, γέννησε μέσα σε ένα ίντερνετ καφέ και αμέσως μετά, προς έκπληξη των θαμώνων επέστρεψε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή της για να συνεχίσει το παιχνίδι της!

Όπως γράφει η εφημερίδα The Shanghaiist, ακούγοντας τις φωνές της, οι πελάτες της καφετέριας έτρεξαν για να δουν τι είχε συμβεί και τότε αντίκρισαν τη γυναίκα να γεννά στο πάτωμα της καφετέριας. Κάλεσαν αμέσως ένα ασθενοφόρο και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες!

Την αρχική έκπληξη τους διαδέχτηκε μια ακόμη μεγαλύτερη: όταν οι ιδιοκτήτες της πρόσφεραν νερό για να πλυθεί η ίδια και να καθαρίσει το μωρό εκείνη αρνήθηκε και συνέχισε να παίζει!

Μάλιστα, μετά από λίγη ώρα κατέφθασε το ασθενοφόρο που είχαν καλέσει οι ανήσυχοι πελάτες για να μεταφέρει τη νεαρή στο νοσοκομείο με το μωρό της ενώ, σύμφωνα με τον ιστότοπο Daily Dot, η κοπέλα δεν δέχθηκε καν να ξαπλώσει σε φορείο αλλά επέμενε να περπατήσει μέχρι το όχημα.

Πάλι καλά που δεν δανείστηκε και κάποιο λάπτοπ από το ίντερνετ καφέ για να μη χάσει δευτερόλεπτο από τη «μονομαχία» της και να μην «στραβώσουν» οι συμπαίκτες της…