Εθισμένη να δείχνει τα… οπίσθιά της η Κέιτ Μίντλετον (εικόνες)

Οχι, δεν πρόκειται για ένα ακόμη βιβλίο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τους ερωτικούς της δεσμούς ή με αποδείξεις ότι ο Κάρολος δεν την πόθησε ποτέ του. Πρόκειται για ένα βιβλίο που αφορά τη νεά σταρ του παλατιού, την Κέιτ Μίντλετον.

Τίτλος του βιβλίου «Game of crowns» και στις σελίδες του αποκαλύπτονται οι… δολοπλοκίες της Κάρολ Μίντλετον, μητέρας της Κέιτ, προκειμένου η κόρη της να «τυλίξει» τον Γουίλιαμ, αλλά και πολλά προσωπικά στοιχεία για την νυν δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Συγγραφφέας του βιβλίου ο Christopher Andersen δημοσιογράφος του βασιλικού ρεπορτάζ ο οποίοος κάνει λόγο για στρατηγική της Κάρολ, αποκαλώντας την μάλιστα και «βασίλισσα της στρατηγικής».

Ο Αντερσεν παρουσιάζει την Κάρολ Μίντλετον ως μια γυναίκα ικανή να χειραγωγεί τους πάντες και αποφασισμένη, από πολύ νωρίς, να βάλει την κόρη της στο βρετανικό παλάτι.

Η στρατηγική της άρχισε να εξαπλώνεται όταν η Κέιτ Μίντλετον τελείωσε το σχολείο. Αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, τελικά κατέληξε στο Σεντ Αντριους. Και αυτό γιατί η μητέρα της έμαθε ότι εκεί θα σπούδαζε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Μάλιστα, ο Αντριους σημειώνει ότι μόλις το έμαθε πήρε το αεροπλάνο για τη Φλωρεντία, όπου η κόρη της έκανε διακοπές πριν ξεκινήσει τις σπουδές της, για να την πείσει να αλλάξει την επιλογή της. Και κάπως έτσι η Κέιτ Μίντλετον έγινε συμφοιτήτρια με τον Γουίλιαμ και πολύ γρήγορα κατάφερε να τον ρίξει.

Από το φόβο ότι ο Γουίλιαμ ενδεχομένως αργότερα να παρατούσε την κόρη της, η Κάρολ μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι. Εσπρωχνε την Κέιτ να πηγαίνει στις βασιλικές εκδηλώσεις και άλλα διάφορα, όπως αποκαλύπτει ξαδέλφη της νυν δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Οπως είναι γνωστό, μετά από κάποια χρόνια σχέσης Γουίλιαμα και Κέιτ, το 2007, χώρισαν. Η Κάρολ Μϊντλετον για μια ακόμη φορά πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Ηταν αυτή, κατά τον Αντερσεν, που έπεισε την Κέιτ να κάνει τα πάντα για να ζηλέψει ο Γουίλιαμ. Τι ήταν αυτό το πάντα; Να ξεσαλώνει στα κλαμπ, προκλητικά, για να την φωτογραφίζουν οι παπαράτσι και να είναι κάθε μέρα εξώφυλλο στα περιοδικά. Κάτι που όντως έγινε. Από εκεί είναι, άλλωστε, και οι γνωστές φωτογραφίες με τα φωσφοριζέ ρούχα και τα διχτυωτά καλσόν που ακόμη τη στοιχειώνουν.