Είναι τουλάχιστον… αστείο, να επικαλείται την νομιμότητα ο… πλέον επιφανής Έλληνας φοροφυγάς

Με μία ανακοίνωση – καταπέλτη, απάντησε ο Ολυμπιακός στα όσα… τραγελαφικά ισχυρίζεται ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρο του, Γιάννης Αλαφούζος, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν πως είναι τουλάχιστον… αστείο, να επικαλείται την νομιμότητα ο… πλέον επιφανής Έλληνας φοροφυγας, με δεσμευμένους τους προσωπικούς τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Αναλυτικά:

«Μόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου. Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο, μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, καλό θα ήταν να μην μιλάει για νομιμότητα. Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανιζόταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης, έχει καταπλακωθεί – μεταξύ άλλων και – στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος.

Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο πόθεν έσχες», που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκεια τους με τσιρίδες και απειλές. Η περίοδο της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή), έχει τελειώσει.

Και κάτι τελευταίο. Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο, από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος».