Εάν δεν το κατάλαβε, τότε ειναι αναρμόδιος να κανει τον Πουαρό…

ΙΔΟΥ ποιός είναι ο Χάρης Θεοχάρης. Ο εκπρόσωπος απατεώνων που τώρα βρίσκεται στην βουλή.

Posted by olympiada στο Ιουνίου 30, 2015

ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ», ενώ οι εισαγγελείς κοιμούνται.

Χάρης Θεοχάρης λοιπόν. Βουλευτής με το Ποτάμι. Που μας ενημέρωσε για το τεράστιο σχέδιο συνωμοσίας όπου αυτή την στιγμή στο Μαξίμου ετοιμάζονται για την δραχμή. Με μυστικό κλιμάκιο από το ΓΛΚ.

Η αποκάλυψη αυτή φανερώνει οτι ο κύριος Θεοχάρης είναι οξύνους και εκπληκτικός στην έρευνα. Εδώ λοιπόν προκύπτει ένα τεράστιο ερώτημα:

Ο κύριος Θεοχάρης υπήρξε στενός, στενότατος συνεργάτης του προφυλακισμένου απατεώνα της Ασπις, κυρίου Ψωμιάδη. Ο κύριος Θεοχάρης μάλιστα ως φαίνεται από το ντοκουμέντο, υπήρξε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Ο οξύνους λοιπόν κύριος Θεοχάρης, δεν ειχε αντιληφθεί ότι πληρωνόταν από χρήματα – προϊόντα απάτης; Δεν ηταν δα κλητήρας, κοτζαμ εκπρόσωπος ηταν. Θα μου πεις εδώ κοτζαμ αντιπρόσωπος της Lehman Brothers ήταν και δεν πηρε μυρουδιά την απάτη.
Όμως, σύμφωνα με το ντοκουμέντο που αποκάλυψε το Ολυμπία, ο κύριος Ψωμιάδης έκλεψε τα χρήματα των ασφαλισμένων, πολλών εξ αυτων με ανίατες ασθένειες. Δείτε τις εντολές που απέστειλε ο Ψωμιαδης για να εξαφανίσει τα χρήματα σε τραπεζες της Βόρειας Ευρώπης.
Αυτές οι εντολές δόθηκαν από τα γραφεια της Ασπις. Ο κύριος Θεοχάρης λοιπον με τον βαρύγδουπο τίτλο, δεδομένο οτι ο Ψωμιαδης δεν ήξερε ουτε να ανοίγει υπολογιστή, δεν ειχε πάρει ήδη το πλιάτσικο;

 

TI EXPERT ειναι ο άνθρωπος, με τέτοιες ικανότητες έρευνας. Ενημέρωσε τις αρχές; Παρέδωσε τον σκληρό δίσκο; Πρόλαβε το έγκλημα που έστειλε ακομα και στον θάνατο αθώους πολίτες;
Εάν δεν το κατάλαβε, τότε ειναι αναρμόδιος να κανει τον Πουαρό και να ανακαλύπτει μυστικες συναντήσεις.
Εαν όμως το κατάλαβε, τότε ας τον καλέσει ο εισαγγελέας να πει την γνωμη του για τα κατωτέρω
Και παλι μονον στην Ελλάδα θα μπορούσε ένας τύπος με το παρελθόν του Θεοχάρη να αναλάβει ανώτατη κρατική θέση, συνδεόμενη με τα έσοδα, αλλά να γινει και βουλευτής.
Σε χώρες με υψηλούς ρυθμούς αναπτυξης οπως η Κινα, οι Θεοχάρηδες ξέρετε που καταλήγουν. Γι’ αυτό υπάρχει και αναπτυξη.

http://olympia.gr/2015/06/30/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CF%80/#more-485380