Δύσκολες ώρες για τη Νίνα Βλάχου- έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της Γιώργος Θεοδωρίκας

 

Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώτη anchorwoman στο πάλαι ποτέ κανάλι της ΥΕΝΕΔ θρηνεί για τον θάνατο του συζύγου της Γιώργου Θεοδωρίκα, που έφυγε από τη ζωή προχθές το βράδυ, σε ηλικία 68 χρόνων, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, δίνοντας μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

H ίδια, θέλοντας να αποχαιρετίσει τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν μαζί επί 35 χρόνια (είχαν παντρευτεί το 1981), ανάρτησε στο διαδίκτυο το δικό της συγκινητικό μήνυμα. «Στον έναν και μοναδικό άνδρα της καρδιάς μου, στον σύζυγο,

 

φίλο, αδελφό και δικηγόρο μου Γιώργο Θεοδωρίκα, μια μόνον ευχή τη στιγμή τούτη… Καλό παράδεισο, αγόρι μου. Σιωπή» έγραψε στο προφίλ της στο facebook επιβεβαιώνοντας τα δυσάρεστα νέα, που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες για την κατάσταση της υγείας του.

«Εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» ο Γιώργος Θεοδωρίκας έως πριν από περίπου τρεις μήνες ήταν μια χαρά. «Στις αρχές του καλοκαιριού άρχισε να μην αισθάνεται καλά και κάνοντας τις ανάλογες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε καλπάζουσα μορφή καρκίνου, ο οποίος -δυστυχώς- εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και τον έπληξε σε ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να μην είναι αναστρέψιμος. Δηλαδή ο άνθρωπος αρρώστησε τον Ιούλιο και μέσα σε δυόμισι μήνες κατέληξε. Είχε μπει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα για 10 μέρες και στη συνέχεια παρέμεινε στο σπίτι του.

Εδώ και μία εβδομάδα όμως τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά, γι’ αυτό και έκανε ξανά εισαγωγή, όπου και κατέληξε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας» μας λέει πηγή από το περιβάλλον της δημοσιογράφου και προσθέτει:

«Ο Γιώργος, εκτός από πολύ ικανός δικηγόρος και αγαπητός στους συναδέλφους του, ήταν κι ένας εξαίρετος άνθρωπος, που όσοι τον γνωρίζαμε μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε. Επίσης διέθετε απίστευτο χιούμορ κι αυτό τον έκανε περιζήτητο στις παρέες».

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Τετάρτη, στις 3 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στον Πειραιά (όπου γεννήθηκε), και η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο της Αναστάσεως, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.