Γ.Δ.: Ενα βήμα πριν από το διαγραμματικό “γκρεμό”

ΤΕΧΝΙΚΗ Ανάλυση: Ο γ.δ. μετά την αδυναμία διακράτησης και αντιπαράθεσης με την ζώνη αντίστασης των 810 με 840 μονάδων έχει βρεθεί ένα βήμα πριν από το διαγραμματικό “γκρεμό”, που ορίζει το “χείλος” των 750 μονάδων, τονίζει ο Απόστολος Μάνθος.

Από εδώ και έπειτα τα περιθώρια στενεύουν πολύ και η οποιαδήποτε ανοδική ολιγωρία κάτω από τις 820 μονάδες θα δώσει το σύνθημα για τη “βουτιά στο κενό” με στόχο τη καταγραφή τιμών χαμηλότερα των 735 μονάδων.

ΤΕΧΝΙΚΗ Ανάλυση (Ι): Τα επόμενα σημεία στήριξης, μετά τις 750 μονάδες, εντοπίζονται στις 690 και στις 640 με 625 μονάδες, όπου και θα δοθεί η μεγάλη “μάχη” μεταξύ των αγοραστών και των πωλητών…

Καθώς από εκεί και κάτω ανοίγει και το τεχνικό κεφάλαιο καταγραφής τιμών χαμηλότερα των 500 μονάδων, βάζοντας την Αγορά σε ένα κύκλο έντονης επενδυτικής δυσπραγίας.

Αλλαγή στο όλο μεσομακροπροπρόθεσμο σκηνικό πτώσης, μπορεί να προκληθεί μόνο με την ανοδική επανείσοδο του Γενικού Δείκτη, με ισχυρό καταλύτη, πάνω από τις 930 μονάδες.

ΤΕΧΝΙΚΗ Ανάλυση(ΙΙ): Τέλος το “τρέξιμο” των περισσοτέρων αλγοριθμικών ταλαντωτών, στα εβδομαδιαία chart τιμών, δίνουν ως πολύ επικίνδυνο μήνα εξέλιξης της πτωτικής κίνησης τον Μάρτιο.

Όσο για τον δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης και σύμφωνα με την άποψη του υπεύθυνου τεχνικής ανάλυσης και επενδυτικής κατεύθυνσης της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ…

Το σήμα εξόδου θα δοθεί με την καταγραφή τιμών χαμηλότερα του ορίου στήριξης των 240 μονάδων ανοίγοντας έτσι το πεδίο κατάβασης έως τις 207 μονάδες.