Γυμνάστρια βγάζει selfies για να δώσει θάρρος στους ανθρώπους για το σώμα τους

Μια γκουρού της γυμναστικής από το Λος Άντζελες αποφάσισε να μοιραστεί στα κοινωνικά δίκτυα δύο φωτογραφίες του εαυτού της που τράβηξε με δύο λεπτά διαφορά για να δείξει πώς τα social media επηρεάζουν και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις.
.
Η Jen Widerstrom, η οποία είναι γυμνάστρια σε εκπομπή του NBC, μοιράστηκε μια κολακευτική εικόνα του σώματος της αλλά και μια selfie που κάθεται και φαίνεται η τονισμένη κοιλιά της. Έγραψε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν η μία μετά την άλλη και ότι δεν έκανε καμία επεξεργασία με σκοπό να ενθαρρύνει τις γυναίκες να μην ντρέπονται για το σώμα τους.
.
«Ω είναι μαγικό, ξέρετε. Όλοι μοιάζουμε κάπως έτσι όταν καθόμαστε. Μην έχετε άγχος σχετικά με τον τρόπο που φαίνεται το σώμα σας σε ορισμένες θέσεις. Αυτές οι φωτογραφίες ελήφθησαν με διαφορά δύο λεπτών! Kαμμία επεξεργασία, έγραψε η ίδια.
.
Η 34χρονη στην εκπομπή που εμφανίζεται βοηθά τους συμμετέχοντες να χάσουν βάρος και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και έχει 190.000 followers στο Instagram. Δημοσίευσε την φωτογραφία όταν τυχαία είδε πώς γίνεται η κοιλιά της όταν κάθεται, θέλοντας να δώσει θάρρος και αισιοδοξία στους άλλους ανθρώπους να μην ντρέπονται για το σώμα τους.
.
Θέλει, όπως λέει, να κάνει τον κόσμο να ξεπεράσει τις ανασφάλειες του σχετικά με το σώμα του και να νιώσει καλύτερα με αυτό. Η φωτογραφία της κοινοποιήθηκε από 20.000 άτομα και πολλές γυναίκες έσπευσαν να τη συγχαρούν γι’ αυτή την κίνησή της.