Γκανγκστερική εκτέλεση στο Μεξικό – Σακούλες με διαμελισμένα πτώματα έξω από τα κτίρια της κυβέρνησης

Ακόμα μία υπόθεση άγριου εγκλήματος καλείται να εξιχνιάσει η αστυνομία του Γκερέρο στο Μεξικό, μιας περιοχής που φημίζεται για τις συμμορίες εκτελεστών και τους εμπόρους ναρκωτικών της.

Το πρωινό της Δευτέρας, τρεις σακούλες σκουπιδιών γεμάτες ανθρώπινα μέλη πετάχτηκαν έξω από τα κτίρια της Κυβέρνησης, με τη φρίκη να ολοκληρώνει ένα ακόμα πιο μακάβριο εύρημα λίγα μόλις μέτρα μακριά. Άγνωστοι τοποθέτησαν ακόμα τρεις σακούλες σε κοντινή απόσταση σε καθεμία από την οποία βρισκόταν ένα κομμένο κεφάλι σε πάγο, που πιθανότατα ανήκει στα ακέφαλα διαμελισμένα πτώματα μέσα στις διπλανές τρεις σακούλες.

Μάλιστα, το ένα κεφάλι «συνόδευε» ένα απειλητικό σημείωμα που αφορούσε σε μία συμμορία που δρούσε κλέβοντας αυτοκίνητα και εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Ασφάλεια θεωρεί ύποπτα για το τριπλό έγκλημα τα μέλη μιας άλλης, αντίπαλης συμμορίας με την ονομασία Los Jefes ή The Bosses.

Η αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών εκβιαστών και εμπόρων ναρκωτικών, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινώσει ακόμα την ταυτότητα των θυμάτων, καθώς ο ιατροδικαστής δεν έχει καταφέρει ακόμα να δώσει επαρκείς πληροφορίες.