Β. Κορκίδης: Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τους εργαζομένους των καναλιών που δεν αδειοδοτήθηκαν

Στέλνοντας μήνυμα στους εργαζομένους των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών που δεν κατάφεραν να αδειοδοτηθούν κατά την πρόσφατη δημοπρασία της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ-ΕΒΕΠ δηλώνει ότι “ήρθε η ώρα να σας στηρίξουμε και εμείς με όσες δυνατότητες διαθέτουμε”.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κορκίδη:

Ανεξάρτητα με το πώς θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό σκηνικό στα ιδιωτικά ΜΜΕ, το επόμενο χρονικό διάστημα, η ΕΣΕΕ, το ΕΒΕΠ και εγώ προσωπικά, οφείλουμε σε όλους τους εργαζόμενους, δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς, σε όλα τα κανάλια, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη φιλοξενία σας και την ανάδειξη των σοβαρών θεμάτων του ελληνικού εμπορίου και της επιχειρηματικότητας. Αναμφισβήτητα μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια και ήρθε η ώρα να σας στηρίξουμε και εμείς με όσες δυνατότητες διαθέτουμε.

Ελπίζω να μην ξαναδούμε το “μαύρο” της ΕΡΤ και τον εφιάλτη της ανεργίας για τους 4.800 εργαζόμενους στους δημοφιλείς ιδιωτικούς σταθμούς που δεν αδειοδοτήθηκαν. Εύχομαι να υπάρξουν συνέργειες  μεταξύ των νέων και των παλαιών ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών για να μη χαθεί αξιόλογο έμψυχο δυναμικό με εμπειρία και τεχνογνωσία.

Σας ευχαριστούμε πολύ, όλους για όλα!