Βόμβα Νίκου Χατζηνικολάου για μια τηλεοπτική συνεργασία…

… ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

http://harddog-sport.blogspot.gr/

Μια πληροφορία που ξενίζει, σχετικά με τις ζυμώσεις περί τα τηλεοπτικά, έδωσε από τον αέρα των fm ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ενώ πολλά θρυλούνταν για συνεργασία τού (άνευ αδείας) Δημήτρη Κοντομηνά με τον (μετ’ αδείας) Χρήστο Καλογρίτσα, το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real FM, έκανε μια αναφορά που προκαλεί αίσθηση. Θα σας πω κάτι που δεν έχει ακουστεί πουθενά, ανέφερε, ο συνήθως καλά πληροφορημένος δημοσιογράφος και προχώρησε στην πληροφορία ότι:

Γίνεται λόγος για τηλεοπτική συνεργασία ΚοντομηνάΑλαφούζου επειδή, όπως είπε, ο μεν Σκάι έχει καλό ενημερωτικό σταθμό και ο Alpha είναι επιτυχημένος στα ψυχαγωγικά προγράμματα. Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει διαβεβαιώσει του προσωπικό του ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το μέλλον του καναλιού του (δείτε εδώ το παλιότερο ρεπορτάζ των Zoornalistas), ενώ ο Alpha συνεχίζει να προβάλει δυναμικά το νέο του πρόγραμμα με τη βεβαιότητα ότι ο σταθμός θα έχει συνέχεια.

Αν στην πληροφορία που έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου υπάρχει ουσιαστική βάση, τότε θα περιμένουμε από τη συνεργασία των δύο ένα υπερκανάλι, ειδησεογραφικό και ψυχαγωγικό, αλλά και από πλευράς αριθμού εργαζομένων ένα … υπερπροσωπικό το οποίο είναι δύσκολο να μείνει αλώβητο ένθεν κακείθεν. Προς το παρόν μόνο υποθέσεις μπορεί να γίνουν και ερωτήματα νααιωρούνται. Ένα από αυτά είναι, αν από τη συγχώνευση (εφόσον συντελεστεί) μπορεί να προκύψει νέα ονομασία που θα ενώνει τα ονόματα των δύο σταθμών.

Υπομονή, πολύ σύντομα θα φανούν όλα…