Βόμβα Κακλαμάνη για ΕΛΣΤΑΤ: Ποιοι είναι οι ξένοι χρηματοδότες του Γεωργίου

Καταγγελίες βόμβα για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, τον Ανδρέα Γεωργίου και την «απαράδεκτη» όπως τόνισε παρέμβαση της Κομισιόν εξαπέλυσε ο βουλευτής τηςΝέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης.
Την ώρα που η ηγεσία της ΝΔ συνεχίζει να σιωπά ενοχικά για την υπόθεση του φουσκώματος του ελλείμματος του 2009 από τον Ανδρέα Γεωργίου, ο αντιπρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε τα βέλη του στο μπλοκ υπεράσπισης (που ανήκει και η ΝΔ) του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.
Περαιτέρω χαρακτήρισε επιεικώς απαράδεκτη την επιστολή της Κομισιόν στην ελληνική κυβέρνηση, με αφορμή τη δίωξη της Δικαιοσύνης κατά του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.
Ωστόσο, ο κ. Κακλαμάνης προχώρησε ακόμη περισσότερο με ένα ερώτημα «βόμβα» το οποίο αναμένεται να συζητηθεί ευρέως. Αναρωτήθηκε ποιοι είναι οι επιφανείς χρηματοδότες του Ανδρέα Γεωργίου από το εξωτερικό.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε επίσης, με νόημα, πως ενώ για τις πιθανές ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τους, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τις ποινικές ευθύνες ιδιωτών, όπως ο κ. Γεωργίου.
Δείτε το βίντεο: