Βρετανοί μεθυσμένοι κάνουν κακό χαμό σε αεροπλάνο με προορισμό την Κρήτη

Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζε αεροπλάνο της Thomson με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.

Οπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η Daily Mirror το Σάββατο, η εν λόγω πτήση ήταν γεμάτη με Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι όμως κατανάλωσαν λίγη βότκα παραπάνω, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να προσγειωθεί στη Βουλγαρία μετά από καβγά που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι επιβάτες.

Μία ομάδα νεαρών, πολλοί εκ των οποίων ταξίδευαν για πρώτη φορά χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους, άρχισαν να τσακώνονται έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, το οποίο είχαν φέρει μαζί τους λαθραία μέσα σε μπουκάλια αναψυκτικών.

Ένας από τους νεαρούς απειλούσε τους υπόλοιπους με χρήση βίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένα κορίτσι δέχτηκε χαστούκι στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα μία νεαρή κοπέλα άναψε τσιγάρο στην τουαλέτα.

Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι νεαροί είχαν ως αποτέλεσμα ο πιλότος του αεροσκάφους, που είχε αναχωρήσει από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, να το προσγειώσει στη Σόφια, όπου παρέμεινε για δύο ώρες.

Οι υπόλοιποι ταξιδιώτες ανέφεραν ότι οι νεαροί που δημιούργησαν τις φασαρίες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας, με αποτέλεσμα να γίνουν επιθετικοί και προκλητικοί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους νεαρούς συνελήφθη από τις αρχές στη Σόφια.

Το αεροπλάνο έφτασε τελικά στο Ηράκλειο με καθυστέρηση περίπου 2,5 ωρών.

Σήμερα, η βρετανική εφημερίδα επανέρχεται με νέο άρθρο, δημοσιεύοντας το βίντεο από τη στιγμή που ένας εκ των μεθυσμένων νεαρών συλλαμβάνεται στη Σόφια, με τους υπόλοιπους επιβάτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Οπως ανέφερε στη Daily Mirror, ο επιβάτης που βιντεοσκόπησε το περιστατικό: «Εγώ και η σύζυγός μου ήμασταν στο αεροπλάνο. Η σκηνή έγινε αρκετά τρομακτική και οι άνδρες αυτοί είχαν μια πολύ “μάτσο” και υβριστική συμπεριφορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με αποκορύφωμα τη στιγμή που μια αεροσυνοδός ούρλιαξε σε κατάσταση σοκ όταν οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να ακινητοποιήσουν τον μεθυσμένο επιβάτη».