Βράζουν τα Σπάτα…. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί κάθονται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα….! | Mikrometoxos.gr

Βράζουν τα Σπάτα…. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί κάθονται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα….!

10.09.2016 04:58

Το ρεπορτάζ μας είναι τσεκαρισμένο από 2 πλευρές…

Μέσα στο χαμό με τις τηλεοπτικές άδειες μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1 που κέρδισε μια από τις τέσσερις άδειες αλλά μεγάλο τίμημα 75 εκατ. ευρώ.

_________________

Ο ΜΙΝΩΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ ΛΙΑΡΕΛΗ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΑ 43 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ! ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ …

_________________
Και ενώ όλοι πανηγύριζαν ο πατέρας Κυριακού ήταν έξαλλος με το υπερβολικό τίμημα και απορεί γιατί ο ΣΚΑΙ πήρε την άδεια με 43 εκ. και ο Ant1 με 75. Ο ίδιος μάλιστα χρέωσε τον όλο χειρισμό στον γενικό Διευθυντή του Ομίλου ΑΝΤ1, και δημοσιογραφο, Στρατή Λιαρέλη. Πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μας κάνουν λόγο για άγριο βρισίδι που άκουσε ο Λιαρέλης από τον δημιουργό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Συγγενής – δημοσιογράφος του κύριου Κυριακού μιλώντας σε παρέα δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων και ο συντάκτης του makeleio.gr ανέφερε ότι «ο γέρος χαστούκισε τον Λιαρέλη», λέγοντας του «τι χαζογελάς… Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά;»

Ο κακομαθημένος γιος…

Ο ισχυρός άντρας του σταθμού ρίχνει την ευθύνη στον εκπρόσωπο του Ant1 στη δημοπρασία Στρατή Λιαρέλη και ζητάει από τον γιο του Θόδωρο Κυριακού να απεμπολήσουν την άδεια. Ο υιός παρουσιάζεται αντίθετος σε μια τέτοια ιδέα με τον πατέρα να επιμένει στην άποψή του. Πιθανολογείται ότι στη διαμάχη αυτή θα επικρατήσει η άποψη του υιού ο οποίος αποτελεί το μέλλον του ομίλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μίνωας Κυριακού μέχρι τώρα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το Στρατή Λιαρέλη.
kyriakoy mari liarelis

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014