Βαρουφάκης: Στηρίζω Τσακαλώτο αλλά δεν θα είμαι στη Βουλή για να ψηφίσω

Βαρουφάκης: Στηρίζω Τσακαλώτο αλλά δεν θα είμαι στη Βουλή για να ψηφίσω

Το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται απόψε στην Βουλή για να ψηφίσει, γνωστοποίησε ο Γ. Βαρουφάκης, επικαλούμενος «οικογενειακούς λόγους», τόσο με ανάρτηση στο διαδίκτυο και κατόπιν, επισήμως με επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζ . Κωνσταντοπούλου, στην οποία δηλώνει ότι ψηφίζει θετικά στο νομοσχέδιο για την εξουσιοδότηση του υπ. Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, να διαπραγματευτεί στα πλαίσια του Eurogroup.

Βαρουφάκης: Στηρίζω Τσακαλώτο αλλά δεν θα είμαι στη Βουλή για να ψηφίσω

Στην επιστολή του που δημοσιεύει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρει ότι η ψήφος του για την εξουσιοδότηση Τσακαλώτου είναι θετική και σημειώνει ότι θα λείπει από την πρωτεύουσα για λόγους καθαρά οικογενειακούς.

Συνοδεύει μάλιστα την επιστολή με το μήνυμα:

«Αύριο ο Ευκλείδης αξίζει την στήριξη όλων μας. Την δική μου την έχει στο ακέραιο. Μετά θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα».

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του ο Γ. Βαρυφάκης σημείωνε:

«Το ότι δεν θα είμαι στη Βουλή απόψε να ψηφίσω δια ζώσης οφείλεται σε οικογενειακούς λόγους (προλαμβάνω τις διάφορες…ερμηνείες)», ενώ προηγουμένως είχε γράψει:

«Στην ΚΟ το πρωί, δήλωσα πως στηρίζω απόλυτα τον Ε. Τσακαλώτο στον αγώνα που θα δώσει στο Eurogroup, ιδίως υπέρ του πλάνου μας για το χρέος».

Διαβάστε ακόμη:

Στο πλοίο για την Αίγινα ο Γ. Βαρουφάκης