Βίασε το γιο της για να τον κάνει ”Άντρα” στα πλαίσια θεραπείας

Ινδή βίασε τον έφηβο γιο της σε μια προσπάθεια να τον «θεραπεύσει» από την ομοφυλοφιλία. Την ίδια στιγμή, μια τοπική οργάνωση για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας προειδοποιεί ότι οι γονείς στην Ινδία φοβούνται τόσο την ομοφυλοφιλία, σε σημείο που παρακινούν άλλους συγγενείς να βιάσουν τα παιδιά που υποψιάζονται πως έχουν τέτοιες τάσεις.

Στην χώρα η σεξουαλική πράξη μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι παράνομη και μπορεί να επισύρει ποινή κάθειρξης δέκα ετών. Σύμφωνα με την Daily Mirror, η νομοθεσία έχει γιγαντώσει το ήδη υπαρκτό πρόβλημα, με την κοινότητα των LGBT στην Telangana να ισχυρίζεται πως τα τελευταία πέντε χρόνια έχει επικοινωνήσει με 15 θύματα «διορθωτικού βιασμού».

«Είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν πολύ περισσότερες υποθέσεις, όμως δεν γίνονται καταγγελίες. Μάθαμε γι’ αυτές όχι επειδή έγινε καταγγελία του βιασμού, αλλά επειδή (τα θύματα) ήθελαν να το σκάσουν από τα σπίτια τους», δήλωσε ένας εργαζόμενος της οργάνωσης στους Times της Ινδίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα θύματα ήθελαν να ξεχάσουν τα περιστατικά και γι’ αυτό τον λόγο προτιμούσαν να κόψουν κάθε γραμμή επικοινωνίας με την οικογένεια, παρά να προχωρήσουν σε μια καταγγελία.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με την Daily Mirror, η περίπτωση του αγοριού που βιάστηκε από την ίδια του την μητέρα σόκαρε τόσο πολύ την Ινδική κοινωνία, που ένας δημιουργός ταινιών ονόματι Deepthi Tadanki θα συμπεριλάβει την υπόθεση στο σενάριο της επερχόμενης ταινίας του.