Αυτοπυροβολήθηκε πρώην περιφερειάρχης της Μαγνησίας

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του χθες, πιθανόν κατά τις βραδινές ώρες, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, δήμαρχος Αρτέμιδας και αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος, ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του στα Λεχώνια.

Οπως γράφει και το magnesianews.gr, ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε με δίκαννο κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι. Κάτοικοι των Λεχωνίων αναφέρουν ότι τον άτυχο Δημήτρη Αλεξόπουλο βρήκε νεκρό σήμερα το πρωί ο αλλοδαπός που απασχολεί στα κτήματά του, που ειδοποίησε τους γείτονες και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε πέσει σε κατάθλιψη το τελευταίο διάστημα και θεωρούσε ότι είχε αποτύχει. Μάλιστα, είχε εκμυστηρευτεί σε πολύ στενό φίλο του ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Φημολογείται, δε, ότι είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε, δεν κυκλοφορούσε έξω, είχε κλειστεί στον εαυτό του και ακουγόταν ότι δεν είναι καλά.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είχε εκλεγεί δήμαρχος Αρτέμιδας επί τρεις τετραετίες, είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος και ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κώστα Αγοραστού και αντιπεριφερειάρχης για ένα διάστημα στην πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας.

Σημειώνεται ότι προ μερικών ετών είχε αυτοκτονήσει και ο αδελφός του Κώστας Αλεξόπουλος, ο οποίος παραμονές Χριστουγέννων στην ΕΑΣ Πηλίου είχε βάλει χειροβομβίδα στην κοιλιακή χώρα και έδωσε τέλος στη ζωή του.