Ας το κλείσουν το ρημάδι… Ξέσπασαν Καμπουράκης – Οικονομέας για το Mega: Είναι αίσχος η κατάσταση…

Ας το κλείσουν το ρημάδι…

Ξέσπασαν Καμπουράκης – Οικονομέας για το Mega: Είναι αίσχος η κατάσταση… (ΒINTEO)

Λίγες μέρες μετά την «έκρηξή» του για την κατάσταση που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σχετικά με τα οικονομικά, οΔημήτρης Καμπουράκης αλλά και Γιώργος Οικονομέας δεν άντεξαν και ξαναξέσπασαν. Ο Καμπουράκης, είπε συγκεκριμένα:

.
«Είναι ντροπή και απαράδεκτο. Είναι αίσχος αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα. Είναι απαράδεκτο, τα αφεντικά μας. Είναι ντροπή. Το κλίμα εδώ είναι θλιβερό». Και συνέχισε: «Δεν θα έπρεπε αυτούς τους ανθρώπους εδώ, που παίρνουν ένα χιλιάρικο και 800 ευρώ, να τους έχουν βάλει σε αυτή την αναξιοπρέπεια. Αυτό το γελοίο πράγμα που γίνεται εδώ μέσα. Οι μέτοχοί μας, και τα αφεντικά μας και οι πλούσιοι άνθρωποι».
.
«Είναι καταδίκη σε εξευτελισμό», συμπλήρωσε ο Γιώργος Οικονομέας​. «Το είπα και προχθές, ας το κλείσουν. Αν δεν θέλουν, δεν τους συμφέρει, ας το κλείσουν. Αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ πέρα, είναι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.
.
«Ας το κλείσουν το ρημάδι, να ξεμπλέξουμε, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις, να πάνε οι άνθρωποι στις δουλειές τους, να δουν τι θα κάνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. Είναι ντροπή. Το λέω εγώ τώρα και ας με διώξουν. Δεν μπορεί και να σε διώξουν τώρα. Έτσι που γίναμε δεν μπορεί και να σε διώξει», κατέληξε ο Καμπουράκης

– από το newpost