“Απο τους δήθεν “γερμανοτσολιάδες” στους πραγματικούς Ρωσόδουλους!”

Επειδή οι εξελίξεις είναι ταχύτατες και – αντίθετα- οι αναλύσεις χρονοβόρες, από σήμερα,ο Είρων θα αναδημοσιεύει άρθρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που μπορούν να αποτελέσεουν “τροφή” για σκέψη και συζήτηση.

Επισημαίνω ότι η αναδημοσίευση τέτοιων άρθρων δεν σημαίνει ότι ο Είρων ή το www.mikrometoxos.gr υιοθετεί τις απόψεις των συγγραφέων τους. Ούτε όμως και το αντίθετο. Την άποψή μας επ’ αυτών , θα την επισημαίνουμε ευθαρσώς!

Το σημερινό κείμενο δημοσιεύθηκε χθες στο http://imperatorlex.blogspot.gr

Ας αφήσουμε για λίγο τα νταούλια που έπαιξαν σήμερα οι αγορές στην Ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα (-9,24% το ΧΑΑ, limit down για τράπεζες και εκτόξευση στα yields των ελληνικών ομολόγων).

Η είδηση της ημέρας ήταν ότι η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να θέσει βέτο στις κυρώσεις της ΕΕ εις βάρος της Ρωσίας!. Σε όλους μας προκάλεσε έκπληξη το ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ετοιμάζεται εκτός απο την ΕΕ να συγκρουστεί και με τις ΗΠΑ για το θέμα της Ρωσίας. Όταν όμως το ψάξαμε λίγο παραπάνω, όλα ξεδιάλυναν.

Ο νέος Υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας είναι ο Νίκος Κοτζιάς, γνωστός για τις θέσεις του περί αλλαγής γεωστρατηγικής θέσης μας απο την Ευρώπη προς την Ρωσία.

Η θέση αυτή δεν φαίνεται να είναι τυχαία. Είδαμε φωτογραφίες του με τον Ρώσο υπερεθνικιστή και φασίστα Alexander Dugin που υποστηρίζει μια Ευρασιατική Ένωση με ηγέτιδα δύναμη την Ρωσία.

Τις θέσεις του Alexander Dugin μπορείτε να τις δείτε εν συντομία εδώ που καλεί σε γενοκτονίες:

Μα είναι συνομιλητής ο νέος ΥΠΕΞ με τον Dugin και κατ’επέκταση με την Ρωσία;
Η απάντηση είναι ναι. Να γιατί:

Ρώσοι χάκερς χάκευσαν το email του στενότερου συνεργάτη του Dugin, George Gavrish και δημοσίευσαν τα περιεχόμενα τους (εδώ το λινκ και εδώ το rar για να τα κατεβάσεις).

Δουλειά των Dugin και Gavrish είναι να βρούν υποστηρικτές των Ρωσικών συμφερόντων και θέσεων στην Ευρώπη, προφανώς και μέσω χρηματοδοτήσεων. Λόμπυ, επηρεασμοί κομμάτων κτλ

Εδώ για παράδειγμα το αρχείο που αναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρας ως πιθανό σύμμαχο και προωθητή των συμφερόντων της Ρωσίας:

Σε αυτό περιλαμβάνονται τα ονόματα των Αλέξη Τσίπρα, Μίκη Θεοδωράκη και Δημήτρη Κωνσταντακοπουλου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Φυσικά ο ίδιος είχε καταστήσει σαφή την συμπάθεια του τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην Χρυσή Αυγή σε παλαιότερο άρθρο του σε ανύποπτο χρόνο:

Οι επαφές ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Dugin απο ότι φαίνεται εντάθηκαν το 2014.
Έτσι έφτασε ο ίδιος ο Dugin να χαίρεται που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις πρόσφατες Εθνικές εκλογές.

Γιατί χαίρεται; Δείτε την μετάφραση του τουίτ:
“Η νέα κυβέρνηση της αριστεράς δεν θα επιτρέψει στην Ευρώπη να τιμωρήσει τον Πούτιν και τον Λουκασένκο”.

Είχε κάθε λόγο να χαίρεται: Η νέα ελληνική κυβέρνηση 3 μέρες μετά, απειλεί με βέτο τις αποφάσεις για κυρώσεις της Ευρώπης προς την Ρωσία. Πως ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν θα αφήσει η νέα κυβέρνηση της αριστεράς την τιμωρία του Πούτιν;

Εύλογα λοιπόν έρχονται τα ερωτήματα:
Μήπως συνομιλητής του Dugin είναι ο νέος ΥΠΕΞ Κοτζιάς ο οποίος εδώ βλέπουμε να στέλνει email στον στενό συνεργάτη του Dugin, George Gavrish που περιλαμβάνει μελέτη για τα αισθήματα των Ελλήνων για την Ρωσία;

Έχει πετύχει η Ρωσία δικτύωση στην νέα κυβέρνηση και αν ναι πόσο ψηλά φτάνει αυτή;

Μπορεί να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ονόματα στελεχών του όπως ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και ο Νίκος Λάος εμφανίζονται στην αλληλογραφία του Gavrish;
Μπορούν να μας απαντήσουν με ποια λογική μας θέτουν σε τροχιά σύγκρουσης με όλο τον δυτικό κόσμο χάρην της Ρωσίας;
Έχουν κάνει μυστικές συμφωνίες με την Ρωσία;
Έχει κινηθεί χρήμα απο την Ρωσία προς τις ντόπιες φιλικές της δυνάμεις;
Η πολιτική του νέου ΥΠΕΞ σκοπεύει να μας προσδέσει καθ οιοδήποτε τρόπο στο άρμα της Ρωσίας;
Αν όντως σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο πόθεν προκύπτει η λαική εντολή για κάτι τέτοιο αφού κατά τα φαινόμενα υπάρχουν μόνο παρασκηνιακές συμφωνίες
Φυσικά απο τα mails δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα “εθναμύντορα” Πάνου Καμμένου ο οποίος απο ότι φαίνεται είναι κάτι απο παραπάνω απο πρόθυμος στο να υποστηρίξει την Πουτινική Ρωσία:

Τι ακριβώς συμφώνησε ο Καμμένος όταν πήγε στην Μόσχα όπως αναφέρει το email του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ;

Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση το συντομότερο δυνατό:
Υπάρχει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τον φασίστα Ρώσο υπερεθνικιστή για προώθηση των συμφερόντων της Ρωσίας στην Ελλάδα, ναι ή όχι;

 

 

 Με αγάπη 

 

Ο Είρων