Απολαυστικό… παραλήρημα Ραχήλ για το πραξικόπημα – «Στόλισε» Τσίπρα, Καμμένο και Βαρβιτσιώτη στα social media [εικόνες]

17.07.2016 15:33

Παραλήρημα Ραχήλ για το πραξικόπημα – «Στόλισε» Τσίπρα, Καμμένο και Βαρβιτσιώτη στα social media [εικόνες] - Κεντρική Εικόνα

Ένα άκρως ενδιαφέρον βράδυ πέρασε η Ραχήλ Μακρή μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή της, παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία και… στολίζοντας στα social media τους Έλληνες πολιτικούς που δε χαίρουν της εκτίμησή της.

Ποιοι είναι αυτοί; Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Μετά τα όσα συνέβησαν στη γειτονική Τουρκία και το πραξικόπημα που κάνει το γύρο της Ευρώπης τις τελευταίες ώρες, η Ραχήλ επιστράτευσε το χιούμορ (;) της και «στόλισε» τους τρεις τους τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, όπου μέχρι τώρα εξακολουθεί να αναδημοσιεύει τα χθεσινοβραδινά της posts.

«Ευτυχώς μπρέ που δεν θα χρειαστεί το Μιλτιάδη το Βαρβιτσιώτη, να υποδεχτεί χιλιάδες Τούρκους στα σύνορα και θα συνεχίσει να πίνει το Μοχίτο του στην ξαπλώστρα του στο Νάμμος μαζί με την Όλγα και την Έλενα. Πήραν μια λαχτάραμήπως χρειαζόταν να κληθούν με το άλλο το τσίρκο το φασιστερά να φτιάξουν βρε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας», έγραψε ως σχόλιο σε δημοσίευση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη την οποία αναδημοσίευσε και η ίδια. Ο Βαρβιτσιώτης λίγο πριν είχε σχολιάσει τα γεγονότα στην Τουρκία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για χιλιάδες Τούρκους στα σύνορά μας. Άμεσα».

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα; Η Ραχήλ ανέβασε μία φωτογραφία του από το Πολεμικό Ναυτικό γράφοντας ως λεζάντα τα εξής: «Φανταστείτε τον στα χέρια Τούρκων σε περίπτωση πολέμου. Θα υπογράψει να πάρουν και τα ψάρια του Αιγαίου πελάγους σε 17 λεπτά. Ούτε έρπη δεν θα προλάβει. Εκπαιδευμένος να σώζει».

«Η παράσταση του Ερντογάν τελείωσε και οι μπατριώτες μπορούν να συνεχίσουν το φραπεδάκι στην αποικία αναλύοντας την πολιτική κατάσταση. Ευτυχώς μπρε που δεν χρειάστηκε να ντυθούν στα Χακιά και να τρέχουν στον Έβρο. Ευτυχώς γιατί οι εθνοσωτήρες ξεκουράζονται στην Μύκονο και που να γυρίζουν τώρα και δεν καταλαβαίνουν και από αυτά», έγραψε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ούτε ο Πάνος Καμμένος γλίτωσε από τα πυρά της φυσικά, αφού η ίδια αρκέστηκε να τον σατιρίσει με την εξής φωτογραφία…

Κάτι μας λέει φυσικά πως έπεται και συνέχεια…

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014