Αποκάλυψη-βόμβα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή στην ονομαστική εορτή του πλοιοκτήτη του Αγία Ζώνη ΙΙ (Video)

  • Αποκάλυψη-βόμβα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή στην ονομαστική εορτή του πλοιοκτήτη του Αγία Ζώνη ΙΙ (Video)

@https://www.lykavitos.gr

Mία άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση της πετρελαιοκηλίδας που προκάλεσε μια ανυπολόγιστων συνεπειών οικολογική ρύπανση στον Σαρωνικό.

Πρόκειται για ένα βίντεο, στο οποίο ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής εμφανίζεται να χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, είναι το γεγονός ότι ο χορός του υπουργού λαμβάνει χώρα μόλις λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου του 2017, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Θεόδωρου Κουντούρη.

Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο υπουργός Ναυτιλίας ήταν μεταξύ των εκλεκτών παρευρισκόμενων στο γλέντι που διοργάνωσε ο πλοιοκτήτης του Αγία Ζώνη 2 στο Ammos της παραλιακής, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Την αποκάλυψη του video έκανε με ανάρτηση της στο Facebook η σύζυγος του πλοιοκτήτη Θεόδωρου Κουντούρη, Κατερίνα, ιδιοκτήτρια του καφέ-μπαρ «Sailor», το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας.

Πλέον, το βασικό ερώτημα που τίθεται σε πολιτικό επίπεδο, είναι αν αυτή η γνωριμία Κουρουμπλή-Κουντούρη έπαιξε κάποιο ρόλο στους κατά κοινή ομολογία προβληματικούς χειρισμούς της όλης υπόθεσης από την πλευρά του υπουργείου και στην γενικότερη κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε όσον αφορά την ανάληψη δράσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σας παραθέτουμε και εικόνα από τον λογαριασμό της Κατερίνας Κουντούρη στο Facebook:

ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR