«Απειλούν τη ζωή και την ακεραιότητά μου»

Σοβαρότατες καταγγελίες που αφορούν ακόμα και την ίδια του τη ζωή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Μπαλαφούτης.
Ο Μπαλαφούτης εξέδωσε και ανακοίνωση, μάλιστα, σύμφωνα με την οποία αποκαλύπτει πως δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, ενώ παράλληλα σημειώνει πως δέχεται και έναν αδυσώπητο πόλεμο, όπως χαρακτηριστικά «λέει», κάτι το οποίο συμβάλλει στη δυσλειτουργία της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Μπαλαφούτη

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω δημόσια ότι εν όψει των εκλογών της Ε.Π.Ο. γίνεται ένας αδυσώπητος πόλεμος. Αυτό συμβάλλει δυστυχώς στη δυσλειτουργία της ΕΠΣ Αχαΐας.

Related image

Για όσους με αμφισβητούν καθώς και γι αυτούς που επιδιώκουν την ανατροπή μου, έχω να απαντήσω με την άμεση προκήρυξη εκλογών, ώστε να ξεκαθαριστεί το “τοπίο” και ο ρόλος του καθενός.

Καταγγέλω δε, την προσπάθεια κάμψης του φρονήματος μου, που έγινε με ανησυχητικά τηλεφωνήματα από άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι εκπρόσωποι μεγαλοπαραγόντων καθώς και άλλοι, οι οποίοι με σκαιό και εξυβριστικό τρόπο απειλούν τη ζωή και την ακεραιότητά μου.

Προσφεύγω  στη δικαιοσύνη για να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τις απειλές αυτές και όλοι όσοι εμπλέκονται θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα λογοδοτήσουν εκεί που πρέπει».