«Απάτη ο γάμος Τζολί- Πιτ! Η Αντζελίνα είναι φανταστική στο κρεβάτι»

«Ο γάμος των Μπραντζελίνα ήταν η απόλυτη απάτη.»

To πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ μονοπωλεί τη  λεγόμενη life style ειδησεογραφία. Οι θεωρίες για τι συνέβαινε δίνουν και παίρνουν.

Ο Ian Halperin, δημοσιογράφος-ερευνητής, ο υποστηρίζει πως ο γάμος των Μπραντζελίνα ήταν η απόλυτη απάτη. «Πήρα συνέντευξη από περισσότερους από 1.000 ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι. Οι άνθρωποι που μου έδωσαν συνέντευξη, ακόμη και σήμερα λένε πως η σχέση ήταν ψεύτικη από την αρχή. Ήταν μια απόλυτη απάτη» λέει ο δημοσιογράφος,  ο οποίος το  2009 είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο για τους Brangelina

Στην συνέχεια, ο Halperin, που έχει γράψει ανεπίσημες βιογραφίες του Michael Jackson, του Kurt Cobain των Nirvana, αλλά και της Celine Dion, μιλώντας στην εκπομπή Today Extra, τόνισε πως το διάσημο ζευγάρι κατασκεύασε την σχέση ώστε να διπλασιάσει την δύναμή του στο παγκόσμιο star system.

«Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα brand ισχυρότερο από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι που έχει δει ποτέ το Hollywood, για να κερδίσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια και να είναι το πιο σημαντικό θέμα στα εξώφυλλα των περιοδικών κάθε εβδομάδα» ανέφερε και τόνισε πως Μπραντ και Αντζελίνα είχαν μια «ανοιχτή» σχέση.

«Όταν ήταν χώρια, ναι, συνέβαιναν πράγματα αλλά αυτό είχε συμφωνηθεί από κοινού και χωρίς να γίνονται ερωτήσεις. Στην πραγματικότητα ό, τι συνέβαινε έμενε μεταξύ τους και είχαν αυτή τη συμφωνία για χρόνια».

Μάλιστα, υποστήριξε πως εδώ και καιρό οι δυο τους προγραμμάτιζαν το «χωρισμό» τους. «Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Σπάνια μιλούσαν, σπάνια έκαναν κοινές εμφανίσεις. Όταν βρίσκονταν κάτω από την ίδια στέγη η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη… πυροτεχνήματα»

Ο Halperin, αφού τόνισε πως θεωρεί υπεύθυνη την Τζολί για το χωρισμό λέγοντας πως «είναι μια γυναίκα με ατζέντα, θέλει να εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλει να εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέλει να μπει στη Βουλή των Λόρδων, έχει ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα εκεί. Έχει βάλει στόχο την Αγγλία»

«Η Τζολί είναι εκρηκτική από κάθε άποψη. Ρωτήστε όλους τους πρώην της. Είναι φανταστική στο κρεβάτι, πιθανότατα ο πιο σεξουαλικός άνθρωπος που έχει δει ποτέ το Hollywood. Εάν ο Πιτ δεν ήταν τόσο αξιοπρεπής όσο είναι θα μπορούσε να την καταστρέψει και να θάψει την καριέρα της, επειδή ξέρει όλες τις «πιπεράτες» λεπτομέρειες για την ζωή της Αντζελίνα οι οποίες δεν είναι… όμορφες» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

pasmina.gr