Αν δεν πάρει 5 παικταράδες και κανονικό προπονητή, αυτό το… καφενείο θα βλέπουμε και του χρόνου!

Αν δεν πάρει 5 παικταράδες και κανονικό προπονητή, αυτό το… καφενείο θα βλέπουμε και του χρόνου!

Εικόνα ομάδας για γέλια και για κλάματα ο Θρύλος που έχασε με 1-0 από τον ΠΑΟ…

Ένας Ολυμπιακός με μισή… τελική σε όλο το ντέρμπι με τον ΠΑΟ έχασε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ από τον μέτριο αλλά καλύτερο Παναθηναϊκό που κέρδισε με 1-0 και πραγματικά έχασε την ευκαιρία με αυτό το… καφενείο που είχε απέναντίο του να κερδίσει με περισσότερα γκολ.

Ένας Ολυμπιακός χωρίς αρχή και τέλος, δεν έκανε σχεδόν καμία φάση στο παιχνίδι, έχασε όλες τις προσωπικές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου και αποδείχθηκε ότι πρόκειται περί κατορθώματος των αντιπάλων του που έχασαν το φετινό πρωτάθλημα από τον αυτόν τον Ολυμπιακό.

Απερίγραπτη η κατάσταση με τους ερυθρόλευκους, με παίκτες για γέλια και για κλάματα, χειρότερη ομάδα τα τελευταία 16 χρόνια δεν είχε ποτέ. Οι ευθύνες πέφτουν στην ιδιοκτησία του Ολυμπιακού που από το καλοκαίρι εάν δεν κάνει σοβαρές κινήσεις για να αντιστρέψει την κατάσταση στο γήπεδο από Σεπτέμβριο θα πηγαίνουν από 500 άτομα κάθε φορά!

Μιλάμε για τον χειρότερο σε επίπεδο παικτών Ολυμπιακό ενδεχομένως όλων των εποχών. Δίκαιη λοιπόν η νίκη του ΠΑΟ με γκολ του Μπεργκ που εάν ήταν πιο προσεκτικός θα έβαζε και δεύτερο. Γενική εικόνα του ντέρμπι; Το πάλεψε με πάθος ο ΠΑΟ, γελοιοποιήθηκε για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός.

Ποτέ στην ιστορία του δεν πήγε στην Λεωφόρο για να κάνει μισή ευκαιρία σε όλο το ματς. Εντάξει το πρωτάθλημα. Το πήρε ο Ολυμπιακός, από τους χρόνου όμως θα πέσει τρελό κλάμα εάν δεν γίνουν μετεγγραφές και δεν έρθει κανονικός προπονητής στην ομάδα. Αίσχος αυτό το πράγμα που είδαμε δυστυχώς σήμερα..

Fimotro