Ανατίναξαν το αυτοκίνητο Προέδρου Τράπεζας στη Κύπρο!

agnostoi-ekapsan-to-aftokinito-tis-eirenas-georgiadou-eikones

NEO ΣΟΚ στη Κύπρο. Μετά τους εμπρησμούς σε σπίτια διαιτητών άγνωστοι ανατίναξαν το αυτοκίνητο της Προέδρου του ΔΣ της Ελληνικής Τράπεζας Ειρένας Γεωργιάδου καθώς και του συζύγου της σε περιοχή του Στροβόλου-όπως μεταδίδει ο Φιλελεύθερος.

irenaparty4

 Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Νικολέτα Τυρίμου, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα λήφθηκε μήνυμα για φωτιά στο Στρόβολο. Επιτόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά.
anapofefktes-kapoies-ekpoiiseis
Άγνωστος ή άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της προέδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε και στο όχημα του συζύγου της που ήταν σταθμευμένο δίπλα.

1x-1

Τα οχήματα έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές, το ύψος τους όμως δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Η σκηνή φρουρείτο καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2016 η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας γιόρτασε τα 40 της χρόνια με καλεσμένο τον Γιώργο Τσαλίκη και τα αγαπημένα της πρόσωπα τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της στη Λευκωσία. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους, καθώς δεν έπαψαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τη βραδιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.