Για τον Ιούνιο αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του η Σταυρούλα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα.
Η δίκη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ αναβλήθηκε με την αιτιολογία ότι ο συνήγορος του εκδότη της εφημερίδας Documento, είχε άλλη προγραμματισμένη δίκη.
Ετσι, ο Κ. Βαξεβάνης θα κληθεί να λογοδοτήσει τον Ιούνιο για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά της κ. Νικολοπούλου – Στουρνάρα και είναι απίθανο να υπάρξει νέα αναβολή.
* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


