Ακόμα και τώρα κάνει μικροπολιτική ο Κοντονής

Και ο Σταύρος Κοντονής το χαβά του, απλά αδιόρθωτος! Το βράδυ της Δευτέρας (5/9) έγινε άνανδρη επίθεση στην κλήρωση της Β’ Εθνικής και λίγο αργότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού τοποθετήθηκε με… αοριστίες.

Έκανε λόγο για «βαθιά κρίση» του ποδοσφαίρου, δεν έστρεψε τα βέλη εκεί που έπρεπε, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος για την εξιχνίαση της υπόθεσης τη στιγμή που η ελληνική αστυνομία άργησε υπερβολικά να πάει στον τόπο του συμβάντος.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η απαράδεκτη επίθεση στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης της Football League είναι απολύτως καταδικαστέα. Αποδεικνύει τη βαθιά κρίση και την ανυποληψία την οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διορθωθεί με βιαιοπραγίες και άνανδρες επιθέσεις πολλών απέναντι σε λίγους και οπλισμένων απέναντι σε μικρά παιδιά.

Θεωρώ βέβαιο ότι και αυτή τη φορά η ελληνική αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση και οι υπεύθυνοι αυτής της άνανδρης επίθεσης, που προκάλεσε και το σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζόμενου ανθρώπου, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης».