Αιδώς Αργείοι!!!

Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός, 81 ετών, συνελήφθη για μια ακόμη φορά χθες το απόγευμα για χρέη προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα από το τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού, ως πρόεδρος της τεχνικής εταιρείας “Μπάμπης Βωβός” για την μη καταβολή χρεών, ύψους περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και θα οδηγηθεί αργοτερα σήμερα στον εισαγγελέα.

Αυτά διαβάζαμε πριν από λίγες ώρες σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα. Η δικαιοσύνη έκανε και πάλι το καθήκον της, ο επιχειρηματίας τιμωρήθηκε στα 81 χρόνια του, χρονιάρες μέρες και οι ανύπαρκτες καφενειακές μετριότητες ένοιωσαν ανείπωτη ικανοποίηση αφού άλλος ένας κακός πλήρωσε για τις αμαρτίες του… Στο ελληνικό δόγμα του το να είναι κανείς επιχειρηματίας αποτελεί από μόνον του ποινικό αδίκημα…

Το πως και γιατί έφθασε ο Βωβός σε αυτό το σημείο κανείς δεν κάθησε να το σκεφθεί… Ας όψονται οι κορμοράνοι και η ζημιά που θα έκανε στην πρωτεύουσα ο Νέος Βοτανικός!!!

Χάθηκε η κατασκευή ενός γηπέδου – στολίδι για την χώρα [για να χαίρονται οι πράσινοι την τωρινή… στρούγκα που τους εκφράζει καλύτερα… ένεκεν κακομοιριάς και μιζέριας], χάθηκε ένα πάρκο – ανάσα και χώρος πρασίνου σε μία τριτοκοσμική περιοχή που βρωμάει και ζέχνει, χάθηκε ένας πολυχώρος καταστημάτων και κέντρων αναψυχής – διασκέδασης που θα αναβάθμιζε μία ολόκληρη περιοχή…

Χιλιάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν, δάνεια εκατοντάδων εκατ. ευρώ κοκκίνισαν, κρατικά έσοδα από χίλιες πάντες χάθηκαν για χάρι των… κορμοράνων!!!

Αλλά, στο τέλος θριάμβευσε η δικαιοσύνη και το δίκαιο αποδόθηκε… Ο κακός επιχειρηματίας τιμωρήθηκε όπως του άξιζε!

Ποιος του είπε να εμπιστευτεί τους νόμους του κράτους, που του έδιναν το δικαίωμα να ξεκινήσει το όλο project;;

Ενοχλώντας παράλληλα τους υπεράνω κάθε νόμου που απλά νοιάσθηκαν για να μην εξαφανισθεί το είδος των κορμοράνων;; Και το οποίο μόνον στη χαβούζα του Βοτανικού θα μπορούσε να επιβιώσει!!!

ΒΚΠ