Αθώος ο Μ. Χατζηγιάννης- Η εφορία θα του επιστρέψει 800.000 ευρώ

07.09.2016 17:45

Αθώος κρίθηκε ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με την εφορία να του επιστρέφει 800.000 ευρώ ακυρώνοντας όλα τα πρόστιμα του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Freddo”, με μια πρωτόγνωρη για τα δικαστικά χρονικά απόφαση -έτσι την χαρακτηρίζει η δικηγόρος του Ευαγγελία Μάντζου- το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την υπόθεση του ελέγχου των οικονομικών του χρήσεων από το 2009 ως και το 2011, κατόπιν εντολής του γενικού γραμματέα Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών που διενεργήθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με απόφαση, όχι μόνο ακυρώνονται όλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά υποχρεώνεται η εφορία να του επιστρέψει το ποσό των δόσεων που έπρεπε εκείνος να καταβάλει σε μορφή ρύθμισης. Ποσό που αγγίζει τα 800.000 ευρώ, αλλά και ταυτόχρονα να αρθούν όλα τα μέτρα εις βάρους του, όπως κατασχέσεις της περιουσίας του κλπ.

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014