Αγνοούνται επτά άνθρωποι που έπεσαν στη θάλασσα μετά τη σύγκρουρη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ

Φονική σύγκρουση σκαφών στην Αίγινα: Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός σύγκρουσης βάρκας, που μετέφερε παραθεριστές, με ταχύπλοο σκάφος που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αίγινα, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού επτά άνθρωποι που έπεσαν στη θάλασσα μετά τη σύγκρουρη αγνοούνται.

  • ΕΘΝΟΣ On Line
  • 13:40, , ενημερώθηκε 15:13

 

 
Φονική σύγκρουση σκαφών στην Αίγινα: Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες

 

Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, Τριανός Τρίμης, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και πιθανότατα είναι ο πατέρας του παιδιού.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η μεγάλη βάρκα (λάντζα) είχε ξεκινήσει από την Πέρδικα με προορισμό το νησάκι Μονή, όπου μετέφερε 20-25 παραθεριστές για να κάνουν το μπάνιο τους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, φαίνεται το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στη λάντζα, την έκοψε στη μέση και την ανέτρεψε

 Εν τω μεταξύ, στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, ενώ το ταχύπλοο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του νησιού.