ΑΕΚ: Παραμένει φαβορί ο Αρθο

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Θέσαρ Αρθο και να απομένει το τελικό ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές. Αντίθετα, δυσκολεύει αρκετά η περίπτωση του Βάρας.

Ο Ισπανός φαίνεται ότι θα είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός που αναζητά η ΑΕΚ για την επιστροφή της στην Super League αφού οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν ευτυχή κατάληξη. Ο Αρθο έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ενωση και πλέον απομένει να πάρει το «οκ» προκειμένου να ταξιδέψει μαζί με τον μάνατζέρ του στην Ελλάδα ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν βρει κάποια ακόμη καλύτερη περίπτωση και φυσικά στο ίδιο κασέ.

Αντίθετα με τον Αρθο, η περίπτωση του Βάρας δείχνει να δυσκολεύει. Μπορεί ακόμη ο ποδοσφαιριστής να μην έχει χαθεί οριστικά όμως το μπάσιμο της Μάλαγα άλλαξε τα δεδομένα αφού δεν αποκλείεται ο 30χρονος Ισπανός τερματοφύλακας να προτιμήσει τελικά την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στην Ενωση δεν αποκλείεται να έχουν ήδη στραφεί σε επόμενες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση, στην οποία δεδομένα δεν θα βιαστούν να πάρουν απόφαση.