ΑΓΓΕΛΙΑ του “GreekTrader Club” – ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 11 ΑΤΟΜΑ

_____________________

ΑΓΓΕΛΙΑ του “GreekTrader Club” – ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 11 ΑΤΟΜΑ

Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε, ο επενδυτικός πολυχώρος του GreekTrader θα είναι έτοιμος μέχρι τέλος Νοέμβρη και ξεκινάμε την διαδικασία αναζήτησης στελεχών.

Πιστοί στην πάγια τακτική μας, το GreekTrader στρατολογεί στελέχη και συνεργάτες απευθείας μέσα από τα μέλη της επενδυτικής του κοινότητας.
www.greektrader.gr ]

Όπως πολλοί φίλοι επενδυτές γνωρίζετε από τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας, το μοντέλο “GreekTrader” θα είναι 100% ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ, χτισμένο εξ’ολοκλήρου πάνω στο προφίλ του δημιουργού του… και ο στόχος για τα στελέχη θα είναι να γίνουν ΚΛΩΝΟΣ ενός επιτυχημένου “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ”… ή ακόμα και να τον ξεπεράσουν, …κάτι που ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα αποτελεί τεράστια επιτυχία του δημιουργού.

Δηλαδή καλούμε για την επόμενη μέρα τα άτομα που θα μπορέσουν να λειτουργήσουν “κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν” με τον δημιουργό του GreekTrader, σε ότι φυσικά αφορά την επαγγελματική εξέλιξη στο “Business του Finance”.

Με μία τεράστια διαφορά… Ο δημιουργός τελικά τα κατάφερε OXI MONO χωρίς καμία βοήθεια (ποτέ δεν του δόθηκε δίκτυο έτοιμων πελατών, χρήματα για έξοδα ή επενδύσεις, χορηγίες από ΑΧΕΠΕΥ, μισθός, χώρος και ομάδα υποστήριξής του, bonus και κίνητρα αποδοτικότητας, έτοιμος υπερμοντέρνος και υπερεξοπλισμένος επενδυτικός πολυχώρος ως περιβάλλον εργασίας, εκπαίδευση, καθοδήγηση στο Business, έτοιμες συμβάσεις “θησαυρός” με κορυφαίες εταιρίες και θεματοφύλακες μεγαθήρια του εξωτερικού, επιμορφωτικές εκδηλώσεις κ.α.) …αλλά αντιθέτως του έγινε και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ από δεκάδες κακής ποιότητας άτομα, διότι ήταν μόνος και απροστάτευτος από τη λάσπη των ζηλόφθονων και τις τακτικές όσων λόγο ανεπάρκειας, η μόνη τέχνη που γνωρίζουν και έχουν αναπτύξει είναι η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ, η ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ και ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ σε ότι δε μπορούν ούτε να καταφέρουν, μα ούτε να αντιγράψουν.

Εσείς όμως, οι νέοι “GreekTrader”, πέρα από το γεγονός ότι << ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ σε εσάς >> (άρα θέλουμε να πετύχει η επένδυση μας)… θα έχετε στη διάθεση σας και ΟΛΑ τα 10 παρακάτω…

1) Δίκτυο έτοιμων πελατών,
2) Χρήματα για έξοδα και επενδύσεις,
3) Χορηγίες από εμάς,
4) Χώρο και ομάδα υποστήριξής σας,
5) bonus και κίνητρα αποδοτικότητας,
6) Έτοιμο απίστευτο πολυχώρο ως περιβάλλον εργασίας,
7) Εκπαίδευση,
8) Καθοδήγηση στο business του Finance,
9) Έτοιμες συμβάσεις με κορυφαίες εταιρίες του εξωτερικού,
10) Επιμορφωτικές εκδηλώσεις

…άρα οι πιθανότητες σας θα’ναι και 10δες φορές καλύτερες από τη δική μου, όταν ξεκίναγα πριν 15 χρόνια.

ΣΥΝ ότι ΟΣΟΙ πλέον “ανήμποροι” να ακολουθήσουν τις εξελίξεις, συνεχίσουν να λειτουργούν εναντίον σας με τα γνωστά κουτσομπολιά, λάσπη και παραβατικό τρόπο, βγάζοντας από το κεφάλι τους ότι κουτοπονηριά τους κατέβει για να δημιουργούν σκόπιμα φήμες για να σας σταματήσουν… εσείς ΔΕΝ θα είστε πλήρως ανυπεράσπιστοι από κακοήθεις και λαμόγια, όπως το μικρό GreekTrader υπήρξε… αλλά πλέον θα έχουν να αντιμετωπίσουν… το πολύ έμπειρο ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ.

ΑΡΑ… όλες οι συνθήκες θα είναι εξασφαλισμένες, ο άνεμος ευνοϊκός και η επιτυχία σας, είναι καθαρά θέμα ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ:

ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ:
1. Απολυμένους (ή δυσαρεστημένους) ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ / BROKER που χρειάζονται πρόσβαση σε:
– Tεχνογνωσία,
– Προχωρημένη τεχνολογία του Trading,
– Ποιοτικές επενδυτικές υπηρεσίες,
– Ανταγωνιστικά προϊόντα,
– Τις καλύτερες συμβάσεις με θεματοφύλακες του εξωτερικου,
– Συνεχή υποστήριξη…

…για να γίνουν ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ στην υπάρχουσα πελατειακή τους βάση, στην Ελληνική και κυρίως στις Διεθνείς αγορές.

2. Ταλέντα ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο και σε χρηματιστηριακά προγράμματα, που έχουν γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στο trading και τις επενδύσεις, και θέλουν μία ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να ακολουθήσουν το δρόμο του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟΥ FINANCE

Τα μόνα απαραίτητα προσόντα είναι οι 3 “ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ” του GreekTrader:

1) Επαγγελματική ΗΘΙΚΗ.
2) ΓΝΩΣΗ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ στις επενδύσεις.
3) ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι, στείλτε ένα e-mail με όλα όσα περιγράφουν τις γνώσεις και την εμπειρία σας από τη μέχρι τώρα ενασχόληση και δραστηριότητα στο χρηματιστήριο, τις επενδύσεις και το trading, στο info@greektrader.gr

Θα σας απαντήσουμε εντός 10 ημερών, για το αν το προφίλ σας είναι ήδη ιδανικό για τη νέα προσπάθεια αυτή, ώστε να κανονίσουμε κάποια συνάντηση.

Σε αυτή τη φάση ξεκινάμε μόνο από ΑΘΗΝΑ, αλλά σύντομα θα μπορέσουμε σε επόμενη φάση… να στρατολογήσουμε και να εντάξουμε στην ομάδα μας και άτομα από την επαρχία.

Τέλος, σε οτι αφορά το δίκτυο επενδυτών από όλη την Ελλάδα που μας εμπιστεύονται… θέλω να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη ανταπόκριση, την εμπιστοσύνη στην προσπάθεια μας, την εκτίμηση σας… αλλά και την πίστη και υπομονή σας σε αυτό το εγχείρημα… και ελπίζουμε πως σύντομα μέσω της διαδικασίας αυτής θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα, πολύ δυνατές μεταγραφές στην ομάδα επαγγελματιών του GreekTrader.

Φωτογραφία του Andreas Kordas.
Φωτογραφία του Andreas Kordas.