Όταν η Ντόρα έπαιρνε “αποστολή” στον ΟΗΕ 119 άτομα και οι ΗΠΑ 62!

home

Με αφορμή την … “πατάτα” ( μία ακόμα ) στην οποία έριξαν τον πρόεδρο Κυριάκο οι υποτιθέμενοι “στενοί συνεργάτες” του, ο … αντιπρόεδρος Άδωνις και ο … “πύραυλος” ( επικοινωνίας ) Κουμουτσάκος, τα social media, πήραν “φωτιά”. Ένα όμως tweet ξεχωρίζει καθώς υπενθυμίζει, πως εννοούσε η αδερφή του σημερινού προέδρου της ΝΔ, Ντόρα, ως ΥΠΕΞ την “λιτή” αποστολή εκπροσώπησης στο εξωτερικό και την διάθεση των κρατικών κονδυλίων.

Ανάμεσά τους ο υιός Κώστας Μπακογιάννης ως σύμβουλος της μαμάς του αλλα 4 μέλη της οικογένειας Μπακογιάνη-Μητσοτάκη, αλλά και επιχειρηματίες φίλοι της κ Υπουργού.  Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως στον κατάλογο είναι ότι από μια μικρή έρευνα, διαπιστώνουμε ότι στην αποστολή της Ντόρας τότε συμμετειχαν και κάποια … ονόματα που ταυτίζονται με αυτά δημοσιογράφων, που πρωτοστατούν στο σημερινό θέμα των … δήθεν “54” ( που τελικά είναι 6 !!! ) της Πάρου. Κάποιοι μάλιστα είναι και εκδότες ιστότοπων…

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Όταν η αποστολή των ΗΠΑ στον ΟΗΕ είχε μόνο 62 άτομα, η@Dora_Bakoyannis ως ΥΠΕΞ έπαιρνε μαζί της 119.#kinima_twn_54

CocF-UTXgAAaJVT

CocF-UWXYAAsCUT

b6d767d2f8ed5d21a44b0e5886680cb9

182be0c5cdcd5072bb1864cdee4d3d6e

2 thoughts on “Όταν η Ντόρα ως ΥΠΕΞ έπαιρνε μαζί της “αποστολή” στον ΟΗΕ 119 (!) άτομα και οι ΗΠΑ … 62!!!”

  1. Για την Παρο ενημερωθηκαμε. Προπαγανδα. Για τη διαταξη, με την οποια τα μελη της αποστολης πρωθυπουργου, και υπουργων οικονομικων, εξωτερικων και αμυνας διαμενουν στο ιδιο (ακριβοτερο) ξενοδοχειο και τα εξοδα βαρυνουν τον προϋπολογισμο του δημοσιου, μπορειτε να μας ενημερωσετε?

  2. Καθως επισης και αν ειναι αληθεια οτι με τη διαταξη που ψηφιστηκε καταργουνται τα ορια δαπανων στα ταξιδια αυτα γι