Όπερα El Greco: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση της σύζυγου του Προκόπη Παυλόπουλου

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με τη σύζυγό του, Βλασία Παυλοπούλου-Πελτσεμή, έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της όπερας El Greco, του Γιώργου Χατζηνάσιου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

 

Η δικηγόρος στο επάγγελμα Σίσσυ Παυλοπούλου στάθηκε χθες διακριτικά στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί και η όπερα El Greco του συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου, σε ποίηση Ηλία Λιαμή και σκηνοθεσία Βασίλη Αναστασίου, που παρουσιάστηκε χθες.

Στην παράσταση βρέθηκε πλήθος άλλων εκπροσώπων του πολιτικού, του καλλιτεχνικού αλλά και του επιχειρηματικού χώρου. Ανάμεσά τους η πάντα εντυπωσιακή Ολγα Κεφαλογιάννη, η Μιμή Ντενίση, ο Μίνως Κυριακού και φυσικά όλη η δημοτική αρχή Πειραιά.

 

 

Μιλώντας για την εκδήλωση, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Είναι μια μεγάλη βραδιά για τον Πειραιά, για το Δημοτικό μας Θέατρο, γι’ αυτό το κύτταρο πολιτισμού που έχουμε τη χαρά να διαθέτει η πόλη μας: το ανακαινισμένο πλέον Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Δίνει μεγαλύτερο κύρος η έλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αποτελεί τιμή για την πόλη μας και για το Δημοτικό Θέατρο και χαρά για εμάς να τον υποδεχθούμε. Να δούμε μια εξαιρετική παράσταση της Σχολής Καλών Τεχνών του EL Greco και να δώσουμε ένα μήνυμα ότι το Δημοτικό Θέατρο είναι ζωντανό, λειτουργεί και θα είναι επικεφαλής στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο πολιτισμός στον Πειραιά να αναβαθμιστεί και να έχει τον ρόλο που πρέπει στην πόλη».