Έχασε το παιδί της στο Βερολίνο και το βρήκε… 160 χιλιόμετρα μακριά | Mikrometoxos.gr

Έχασε το παιδί της στο Βερολίνο και το βρήκε… 160 χιλιόμετρα μακριά

14.01.2017 17:29

Εφιαλτικές ώρες έζησε μια μητέρα από το Περού στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο Βερολίνο, όταν έχασε από το οπτικό της πεδίο τα τέσσερα παιδιά της, στην προσπάθειά της να αγοράσει εισιτήρια.

Δακρυσμένη, η μητέρα ενημέρωσε αξιωματικούς της αστυνομίας στον σιδηροδρομικό σταθμό, οι οποίοι άμεσα εντόπισαν δύο από τα παιδιά να περιφέρονται ανάμεσα στους επιβάτες.

Λίγο αργότερα, σε… άλλο σταθμό του Βερολίνου, οι αρχές εντόπισαν και το τρίτο παιδί της γυναίκας.

Όσο για το τέταρτο παιδί, ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών, κατόρθωσε να «τρυπώσει» σε μία υπερταχεία με κατεύθυνση τον νότο της χώρας, προτού γίνει αντιληπτό από κάποιον ελεγκτή.

Το αγόρι, το οποίο μιλούσε ισπανικά και ιταλικά, καθώς η οικογένεια διαμένει στην Ιταλία, αποβιβάστηκε συνοδεία αστυνομιών στη Λειψία, περίπου 160 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου, για να… αποκοιμηθεί εν συνεχεία στο αστυνομικό τμήμα, κουρασμένο από το μεγάλο ταξίδι του, χωρίς καν να αποκαλύψει το όνομά του στις αρχές.

Τελικά, μετά από επικοινωνία των αρχών Βερολίνου και Λειψίας, οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για το αγνοούμενο παιδί, με την οικογένεια να επανενώνεται τρεις ώρες αργότερα στη Λειψία.

Περισσότερο προσεκτική από ποτέ, η μητέρα κράτησε σφιχτά τα τέσσερα παιδιά της και συνέχισε το ταξίδι της, με προορισμό το Μόναχο.

Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014