Έφυγε από τη ζωή ο Αλβανός που γάζωσε με 10 σφαίρες ο γαμπρός του

Η αδελφή του θύματος κατέθεσαν ότι ο δράστης διασκέδαζε όλη την Τετάρτη ως τις 10 το βράδυ μαζί με τον 42χρονο

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση παραπέμπεται πλέον στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω ο 58χρονος συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος που «γάζωσε» τον αδελφό της Αλβανίδας φίλης του μέσα στο σπίτι της.

Παρ’ όλο που ο 42χρονος Αλβανός διακομίστηκε άμεσα στην Αθήνα και εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», οι γιατροί δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα βαρύτατα τραύματα που έφερε στον πνεύμονα, τα πλευρά και τα πόδια και τελικά έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Το κίνητρο της φονικής επιδρομής του 58χρονου παραμένει ασαφές, καθώς η αδελφή του θύματος κατέθεσαν ότι ο δράστης διασκέδαζε όλη την Τετάρτη ως τις 10 το βράδυ μαζί με τον 42χρονο.

Αποτελεί μυστήριο για ποιο λόγο ο Έλληνας πήγε στο σπίτι της φίλης του στη Λάμπη λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, πυροβόλησε με καραμπίνα δύο φορές την κλειδαριά και στη συνέχεια «γάζωσε» τον 42χρονο κουνιάδο του που είχε έρθει πρόσφατα από την Αλβανία. Ήταν τέτοιο το μένος του 58χρονου, που έριξε δέκα πυροβολισμούς –τόσους κάλυκες βρήκε η Αστυνομία- πριν φύγει και κρυφτεί στο σπίτι του στο Ζηπάρι, όπου συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.