Έρευνα για ανθρωποκτονία για τον θάνατο του B.B. King

Έρευνα για ανθρωποκτονία διεξάγεται σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του θρύλου των μπλουζ B.B. King ο οποίος πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 14 Μαΐου στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με το Tweet του γραφείου του ιατροδικαστή της κομητείας Κλαρκ στη Νεβάδα «ο ιατροδικαστής, ο οποίος είναι αρμόδιος για τη σορό του BBKing διεξάγει αυτοψία» Τα αποτελέσματα αναμένονται το λιγότερο σε 6-8 εβδομάδες μίνιμουμ ενώ γίνεται έρευνα για ανθρωποκτονία.

 

Οι δύο κόρες του B.B.King έχουν δηλώσει ότι φοβούνται πως ο θάνατος του πατέρα του είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Τους τελευταίους μήνες ο B.B. King υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ ήταν διαβητικός. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια συναυλίας εξαιτίας εξάντλησης και αφυδάτωσης και ματαίωσε την υπόλοιπη συναυλία του.

Η κηδεία του αναβάλλεται

, ανακοίνωσε το γραφείο του ιατροδικαστή της πολιτείας της Νεβάδα.
Ο B.B. King πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 14 Μαΐου στο Λας Βέγκας , όπου ζούσε στα διαλείμματα των περιοδειών του, τις οποίες και συνέχισε μέχρι το τέλος του περασμένου έτους.

Δύο από τις κόρες του B.B. King έχουν δηλώσει ότι φοβούνται πως ο θάνατος του πατέρα του είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι η κηδεία του, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Μέμφις, αναβάλλεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας.
Εδώ και μερικούς μήνες, ο B.B. King, διαβητικός, υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας. Τον Οκτώβριο αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια συναυλίας του εξαιτίας εξάντλησης και αφυδάτωσης, γεγονός που προκάλεσε τη ματαίωση της υπόλοιπης περιοδείας του.