Ένα ρακούν πήρε τις ερωτήσεις του Λοβέρδου για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη

Αλύπητα συνεχίζει να σφυροκοπά με τις ερωτήσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος τους καναλάρχες που έρχονται να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και ΜΜΕ.

Προφανώς και αυτό δεν συμβαίνει ούτε στα πιο τρελά όνειρα του τελευταίου εκσυγχρονιστή ΠΑΣΟΚου.

Για μία ακόμη φορά ο Ανδρέας Λοβέρδος προκαλεί αντιδράσεις και αρνητικά από τα μέλη της Εξεταστικής, καθώς σπατάλησε τα 15 λεπτά που είχε στη διάθεσή του για να απευθύνει ερωτήσεις στον ισχυρό άνδρα του Star και MEGA, Γιάννη Βαρδινογιάννη, εξαπολύοντας επίθεση στην ίδια την Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης του κ. Κουρή ο Ανδρέας Λοβέρδος στο πλαίσιο του ανένδοτου υπέρ των καναλαρχών είχε ισχυριστεί ότι δεν στοιχειοθετείται τίποτα περί θαλασσοδανείων στα ΜΜΕ από τις εργασίες της Επιτροπής. (Ξάφνου, φύσηξε αέρας δυνατός, σαν τον «αέρα» του υιού Ψυχάρη).

Οι ερωτήσεις στις οποίες αρκέστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος έχοντας απέναντί του τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αφορούσαν τα χρήματα που έχει πληρώσει το κανάλι της Κηφισιάς όπως εισφορές, έκτακτους φόρους και διάφορα άλλα που αναφέρονται στο σχετικό σποτάκι του καναλιού.