Ένα… ανασχηματισμένο Α-Ω (… ειδική έκδοση)

AΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:  Ανασχηματισμός με μάγειρες την Τρόικα και τον… Αμβρόσιο. Περαστικά μας… Κάποτε υπήρχε μία Αριστερά θα λένε…..

ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ: Σε ομιλία της η Έφη Αχτσίογλου, αναφέρεται σε: κατάργηση των μνημονίων, αφορολόγητο για όλους στις 12.000 ευρώ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, πρόγραμμα νέας σεισάχθειας για τη ρύθμιση των “κόκκινων” δανείων με απαγόρευση της εξαγοράς τους από ξένα funds, αναστολή πλειστηριασμών, 752 ευρώ κατώτατος μισθός και κατάργηση των μαζικών απολύσεων. Σε  βίντεο η 31χρονη υπουργός απειλούσε τους δανειστές: «Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε οι δανειστές θα είναι σκυφτοί».

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ άλλο ένα βίντεο που θέλει να ξεχάσει και αν γίνεται να εξαφανίσει η 31χρονη Έφη Αχτσίογλου.

Όταν η Αχτσιόγλου ήθελε να σηκώσουμε κεφάλι – [Βίντεο]

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

…..

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ αρνητική ενέργεια από τον ασθενή και την πετάμε στην άκρη να πάει να κάτσει σε κανέναν άλλον.
Κατόπιν καλούμε την θετική ενέργεια (όχι, η Αμίτα δεν κάνει) να καταλάβει το σώμα μας και τη μεταφέρουμε στο θυμ…έεεε στον ασθενή. Μετά πηγαίνουμε να αναλάβουμε το Υπουργείο Πολιτισμού υπό τη σκέπη της καλύτερης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ το ηλιακό μας σύστημα! #anasximatismos ούτε ένας σοβαρός, ξανά!

….

BΟΗΘΕΙΑ MAΣ: Γιώργος Κατρούγκαλος: Ο μόνος υπουργός με δύο υπουργεία. Στο ένα ο ίδιος, στο άλλο η βοηθός του. “Είναι σαν να είμαι εγώ στο υπ. Εργασίας, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται κανονικά”, δηλώνει. Αυτό φοβόμασταν…

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο 4 κανάλια αλλά μπορεί να αντέξει και 50+ υπουργούς;

  • Το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης να μετονομαστεί σε υπουργείο Επανίδρυσης του Κράτους και Αναρχικής Διακυβέρνησης.·
  • Το υπουργείο Δικαιοσύνης να μετονομαστεί σε υπουργείο Εκβιασμού και Καλοπιάσματος.
  • Το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Δια Βίου Μάθησης να μετονομαστεί σε υπουργείο Σχολικών Εξετάσεων, Φροντιστηρίων, Αθεΐας και Δια Βίου Αποβλάκωσης.
  • Το υπουργείο Υγείας να μετονομαστεί σε υπουργείο Ελληνικής Λεβεντιάς και Τσαμπουκά με ισόβιο υπουργό τον Πολάκη γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τιμήσει πραγματικά τον νέο τίτλο (από τον κόσμο του FB)

ΔΥΣΚΟΛΑ: Του έλεγε δύσκολες λέξεις του Αλέξη ο Ζουραρις και τον ψάρωσε…

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; (άσχετο με την θεματολογία αυτό…)

Ενσωματωμένη εικόνα 1

……

ΖΩΗ: «Μιλάμε για ανασχηματισμό εξάντλησης των εφεδρειών. Επιστρατεύονται όλα τα πρόσωπα που θα μπορούσαν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια της κυβέρνησης να αναλάβουν μια θέση εξουσίας» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

  • Όπως είπε, αναβαθμίζονται πρόσωπα που δεν έχουν πάρει την ψήφο των πολιτών και δεν έχουν αναδειχθεί από την κοινωνία.
  • Αυτό είναι το εντελώς αναμενόμενο σε μια φάση που το μνημόνιο συμπληρώνει έξι χρόνια και τη στιγμή που εξαντλούνται τα πρόσωπα.
  • Σε αυτές τις τελευταίες σκηνές θα δούμε όλο το εφεδρικό προσωπικό της κυβέρνησης, εκτίμησε η κα Κωνσταντοπούλου, κάνοντας μάλιστα λόγο για κυβέρνηση επιλογής των δανειστών.
  • Επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει ο τόπος και η κοινωνία και θέλω να πατήσει στα ποδιά της, είμαι διατεθειμένη να δώσω αυτή τη μάχη. Είμαι απέναντί τους και θα παραμείνω μέχρι να πέσουν…

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ κυβέρνηση της μεταπολίτευσης με 48 υπουργούς, υφυπουργούς και φυσικά με…48 πολιτικά γραφεία έτοιμα και αχόρταγα για να γεμίσουν με συμβούλους.

Η Παπανάτσιου, Υφυπουργός Οικονομικών έχει ως βιογραφικό ότι ήταν προϊσταμένη λογιστηρίου του συνεταιρισμού Ζαγοράς

ΘΡΑΣΟΣ: Όσο εσείς κλείνετε επιχειρήσεις, τόσο εμείς θα ανοίγουμε υπουργεία!! (Να τα εκατοστήσουμε…)

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ: Ο Πρωθυπουργός φρόντισε να ικανοποιήσει όλες τις πλευρές του κόμματος.Οι εισηγήσεις των Ιερώνυμου και Ρουβίκωνα για τους κκ Φίλη και Παρασκευόπουλο έγιναν αποδεκτές…

ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ καθημερινός πρωινός καφές στο Μαξίμου με συμμετοχή Τζανακ/λου, Φλαμπ/ρη, Βερναρδάκη, Γεροβασίλη, Σκουρλέτη και Λιάκου. #anasximatismos @ALPHA_TV

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ: Οπως και τα λουκάνικα, όπως και οι νόμοι, έτσι και οι υπουργοποιήσεις. Καλύτερα να μην ξέρεις πώς γίνονται…

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Κι όμως…

  • -Ερώτηση: τι είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο;

Ζουράρης: «Η κατοχή». «Πρέπει να μπαλώνουμε τρύπες».

  • -Ερώτηση: πως θα βγούμε από αυτή την κατοχή;

Ζουράρης: «Δεν θα βγούμε έτσι. Θα βγούμε με αντίσταση. Δηλαδή από την στιγμή που στα όλα τα επίπεδα τα υπουργικά και στην συνομιλία με τους δανειστές και με τους τροικανους θα έχουμε μια συνεχή διαπραγμάτευση και διαπραγμάτευση σημαίνει ουσιαστικά συσχετισμό ισχύος και δυνάμεως σημαίνει μαζί με μια αυξημένη ή αύξουσα αγανάκτηση του ελληνικού λαού αυτό θα βοηθήσει τον στόχο». Πηγή: Απίστευτη δήλωση Ζουράρι: Η Ελλάς είναι υπό κατοχή!!! (Κατάλαβε κανείς τι λέει; κι αυτός είναι πλέον υφυπουργός Παιδείας)

Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ αντικατέστησε τον Πελεγρίνη. Τελικά η μόνη θέση για την οποία υπάρχουν ικανά στελέχη είναι του Κλόουν Παιδείας #anasximatismos

ΠΟΥ ΣΤΟ  έχει εργαστεί η Αχτσιόγλου; Θα μας πει κάποιος;

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ κυβέρνησης είναι να υπονομεύει τη δεξιά πολιτική που καλείται να εφαρμόσει δηλώνει το στέλεχος του Συριζα και σύμβουλος του υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνος Λάμπρου. «Πώς μπορείς να εφαρμόζεις αριστερή πολιτική την ώρα που εφαρμόζεις δεξιά; πρέπει να βρεις τρόπο να υπονομεύσεις τη δεξιά πολιτική και να το κάνεις με ένα συνειδητό τρόπο που θα ανοίγει και δρόμους» αναφέρει χαρακτηριστικά. Επίσης μπορείς να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, μετά να πηγαίνεις απέναντι, να σου κάνεις γούτσου-γούτσου και να βάζεις σουλφαμίδα και χανζαπλάστ στο βαβά. Μόλις περάσει, επαναλαμβάνεις τη διαδικασία έως ν’ ανοίξεις δρόμους. Εναλλακτικά, βάζεις την Κονιόρδου να ανοίξει τα τσάκρα σου ( από το fb).

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης να μετονομαστεί σε υπουργείο Μαύρης Τρύπας, Ανεργίας και Αναδιανομής Πλούτου.

ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ: Προσέξτε… Δεν το ονόμασαν π.χ “Ψηφιακής τεχνολογίας” αλλά “Ψηφιακής πολιτικής”.
Με υπουργό Παππά. Το έπιασες το υπονοούμενο; #anasximatismos

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ: Είπαμε να αναλαμβάνουν νέοι και άφθαρτοι, αλλά υπουργός; ΥΠΟΥΡΓΟΣ; Υπουργός Εργασίας άνευ εργασιακής εμπειρίας; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ;

ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΑ αποκαλούσε ο Ζουράρις τους προηγούμενους  ως “κατοχικούς” υπουργούς…. Τσολάκογλου; Βρε ουστ!

ΨΕΚΑΣΜΟΣ: Ο… ίδιος (!!)δηλώνει ότι η Ελλάδα είναι υπό κατοχή και εν τούτοις δέχεται να γίνει υπουργός!! Υπουργός σε μία Κυβέρνηση που κυβερνά μία χώρα υπό κατοχή. Ψεκασμός, κανονικός…

_______________________________

 

ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ – Δράμα… η πόλη των Χριστουγέννων

Image result for ΔΡΑΜΑ

Image result for ΔΡΑΜΑ